ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ευκαιρία για νέα νίκη για την ΑΕΛ

• Μία ακόμα δοκιμασία περιμένει τον ΓΣΛ (17.00) αυτή τη φορά στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό • Χωρίς τον Νίκολιτς για ένα ακόμα παιχνίδι οι «πράσινοι»

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 10:01

Αλλαγή ώρας αλλά και γηπέδου σήμερα για την ΑΕΛ η οποία θα φιλοξενήσει στις 12.00 το μεσημέρι στο κλειστό του Αλκαζάρ (αντί της Νεάπολης) το Ηράκλειο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά ο ΓΣΛ έχει μπροστά του μία ακόμα σκληρή δοκιμασία αυτή τη φορά στην Τρίπολη (17.00) κόντρα στον Αρκαδικό, όπου θα παραταχθεί χωρίς τον Νίκολιτς.
Αναλυτικά:
Την ευκαιρία να κάνει το «δύο στα δύο» θα έχει σήμερα η ΑΕΛ κόντρα στο Ηράκλειο. Οι «βυσσινί» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, αφού οι φιλοξενούμενοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθούν στη ζώνη των πλέι άουτ και να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αφορά άμεσα και τον Γυμναστικό που ποντάρει στη νίκη της ΑΕΛ, καθώς στόχος του είναι να βάλει από κάτω την ομάδα του Ηρακλείου.
Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Φιλιππόπουλο να μένει εκτός λόγω ασθένειας. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Θορστέινσον, Παπαχρήστος, Σταμπουλής και Κουβελάς.
«Το παιχνίδι χρειάζεται πάρα πολλή προσοχή γιατί ο αντίπαλος παλεύει για τη σωτηρία του. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο της απευθείας παραμονής. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο» σχολίασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για το σημερινό παιχνίδι.

 

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ
Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Γυμναστικός ενόψει της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης με τον Αρκαδικό στο κλειστό της Τρίπολης. Η λαρισινή ομάδα ψάχνει εναγωνίως μία εκτός έδρας νίκη προκειμένου να κάνει το βήμα της εξόδου από τη διακεκαυμένη ζώνη και κάθε παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του τελικού. Το άσχημο για τον Γυμναστικό είναι ότι θα αγωνιστεί σε ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς τον Νίκολιτς (έληξε η βίζα του και βρίσκεται στην πατρίδα του) και αν μη τι άλλο η απουσία του Σέρβου περιφερειακού προβληματίζει έντονα τον τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα. Το θέμα είναι ότι η συμμετοχή του και στο ματς με την Καβάλα τη Μ. Τετάρτη κρίνεται αμφίβολη.
«Χωρίς τον Νίκολιτς τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να πετύχουμε ό,τι μπορέσουμε. Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Παίζουμε σε μία πολύ δυνατή έδρα και ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για μας» είπε ο τεχνικός του ΓΣΛ, Γιώργος Σκαραφίγκας αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται οι Γκιουλέκας, Μπέμπης, Τόζιος, Συνετός, Κούτρας, Τσουράκης, Σπυρόπουλος, Χαιρετίδης και Γουμενόπουλος.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΑΚ Αστακού, 17:00, Αίολος -Ψυχικό
ΔΑΚ Πεύκων, 17:00, Μαχητές -Παγκράτι
Κλ. Αλκαζάρ, 12:00, ΑΕ Λάρισας-Ηράκλειο
ΔΑΚ Καλαμίτσας, 17:00, Καβάλα-Ηρακλής
«Π. Νικολαΐδης», 17:00, Φάρος -Πανιώνιος
Υμηττού, 17:00, Αμύντας-Εθνικός
«Αντ. Τρίτσης», 17:00, Χολαργός-Δούκας (κ.θ.)
Τρίπολης, 17:00, Αρκαδικός-ΓΣΛ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανιώνιος    46     22 -2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής     45     21 -3
Δούκας     44     20 -4
Φάρος Κερατσινίου     42     18 -6
Αίολος Αστακού     38     14 -10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Εθνικός    37     13 -11
Ψυχικό     37     13 -11
Χολαργός     37     13 -11
ΑΕ Λάρισας     35     11 -13
Αμύντας     35     11 -13
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αρκαδικός     32     8 -16
Μαχητές    32     8 -16
Καβάλα     31     7 -17
Ηράκλειο    30     6 -18
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΓΣΛ    29     5 -19
Παγκράτι     26     2 -22

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass