ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ:

Τα Βούναινα είναι φιλόξενα

*Δεν υπήρχε πρόθεση να τραυματισθεί ο παίκτης του Συκουρίου *Εμείς φέτος είχαμε τέσσερις σοβαρούς τραυματισμούς

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Μαϊ 2017 12:43

Τα Βούναινα πέτυχαν προχθές μια σημαντική νίκη επί του Κισσάβου Συκουρίου με 3-2, σε αγώνα της 32ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Δύο ανατροπές στο σκορ, πέντε γκολ συνολικά, δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες συνέθεσαν το παζλ της αναμέτρησης.

Χθες ο Μάκης Χατζηλιάδης από τα Βούναινα (σ.σ.πατέρας του προπονητή του Σμόλικα Χρήστου Χατζηλιάδη), διαφώνησε στα περί έντασης και για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Βασίλη Ζαϊρέ, τονίζοντας τα εξής: «Καταρχήν θέλω να επισημάνω πως τα Βούναινα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες κάθε χρόνο, φημίζονται για την άψογη φιλοξενία τους. Το ίδιο κάναμε στο προχθεσινό παιχνίδι και στο τέλος πάνω στην αγωνία του παιχνιδιού και μετά τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων, είχαμε κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που λύθηκαν με αμοιβαίες εξηγήσεις. Δεν υπήρξε λοιπόν ένταση. Όσον αφορά στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση πρόθεση από τον δικό μας ποδοσφαιριστή που πήγε και ζήτησε συγγνώμη. Και από τη δική μας ομάδα θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός. Εμείς φέτος είχαμε τέσσερις σοβαρούς τραυματισμούς και δεν αντιδράσαμε κατ' αυτόν τον τρόπο.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Συκούριο τραυματίσθηκε ποδοσφαιριστής μας στο κεφάλι, σε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και διαμαρτυρηθήκαμε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, δεν επιδιώκουμε αντιπαραθέσεις και γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα παιδιά που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παίζουν για τη φανέλα».

*Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα γκολ στον προχθεσινό αγώνα σημειώθηκαν ως εξής: 26΄Κάτσας 0-1, 48΄Τσαπράζης(πεν.) 1-1, 70΄Τζούρας 1-2, 74΄Πρισακάρου 2-2, 83΄Κοτρώτσος 3-2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass