ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Υπέγραψε στην Μπόχουμ Κ17 ο ταλαντούχος Στέλιος Κόκοβας

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 10:40

Αίσιο τέλος είχε το «φλερτ» που αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες μεταξύ της Γερμανικής Μπόχουμ και του νεαρού Λαρισαίου ποδοσφαιριστή, που φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Καλοχωρίου, Στέλιου Κόκοβα. Ο 15χρονος κεντρικός αμυντικός μετακομίζει στη Γερμανία καθώς υπέγραψε ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπόχουμ και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα Νέων Κ17 του Γερμανικού συλλόγου.

Η Μπόχουμ είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Στέλιου Κόκοβα, τον οποίο παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες στα παιχνίδια των Μικτών αλλά και προσφάτως στον αγώνα με την Εθνική. Ο νεαρός Λαρισαίος ποδοσφαιριστής είχε μεταβεί στη Γερμανία φέτος το χειμώνα για να δοκιμασθεί, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, γεγονός που άναψε το πράσινο φως στους Γερμανούς για να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο 15χρονος αριστεροπόδαρος Στέλιος Κόκοβας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Πλίτση σε ηλικία 6 ετών, ενώ φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Έχει περάσει απ’ όλες τις Μικτές της ΕΠΣΛ και φέτος ήταν ο αρχηγός της Μικτής Νέων.

«Είμαι υπερήφανος για την μεταγραφή μου. Δεν το περίμενα, αλλά ήταν η ευκαιρία της ζωής μου και την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέλιου Κόκοβα ο οποίος πρόσθεσε:

«Ανοίγουν νέοι δρόμοι για μένα, νέοι ορίζοντες και πάνω απ’ όλα μου δίνεται η ευκαιρία για μια μεγάλη καριέρα, αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζεται δουλειά για να πετύχω τους στόχους μου. Δεν φοβάμαι, αλλά είμαι έτοιμος να αποδείξω ότι μπορώ να καταφέρω πολλά πράγματα.

Υπάρχουν αρκετά ταλέντα στη Λάρισα που αξίζει να προσεχθούν και εύχομαι σε κάθε νέο παιδί να πετύχει τους στόχους του και τα όνειρά του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass