ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ

Ηρακλής Λάρισας: 87 χρόνια ιστορία

• Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 18:45

Σε συγκινησιακό κλίμα ο Ηρακλής Λάρισας θυμήθηκε την ιστορία του στη χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας με την ευκαιρία της επιστροφής του στην Α’ ΕΠΣΛ, καθώς ξετυλίχθηκαν μνήμες από το 1930, με παλιές φωτογραφίες που προβλήθηκαν και σημάδεψαν το προπολεμικό και μεταπολεμικό ποδόσφαιρο της Λάρισας πριν την ίδρυση της ΑΕΛ.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τονίζοντας ότι η Λάρισα έχει μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ που αναφέρθηκε στα φετινά δρώμενα της ομάδας, με την υπόσχεση ότι θα είναι ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι άνθρωποι του συλλόγου τίμησαν τη μνήμη του Κώστα Τζοβαρίδη, προέδρου του Ηρακλή Λάρισας που συνέβαλε σημαντικά στην ίδρυση της ΑΕΛ (την πλακέτα παρέλαβε ο ανιψιός του Θανάσης) καθώς και τους πρώην προέδρους-διοικητικούς Γιάννη Μέκρα, Θωμά Φιλίππου, Γεώργιο Αρχιτεκτονίδη και Κώστα Τσούρη. Επίσης τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι παίκτες Ρίζος Λέλης, Ευάγγελος Κώτσιος, Δημήτρης Βουτσιλάς, Γεώργιος Διαμαντής, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Βασίλης Τσολάκης, Μίμης Μπασιάκος και Ηλίας Κώτσιος ο οποίος έκανε την εξής δήλωση: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας για την τιμή που μου έκανε και εύχομαι στην ομάδα, που με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου, να έχει πάντα επιτυχίες». Παράλληλα τιμήθηκαν και οι χορηγοί.
Τέλος, απονεμήθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό το κύπελλο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΛ, που σηματοδοτεί την επιστροφή του Ηρακλή Λάρισας στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλην των προαναφερομένων, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Ματζανάς, ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ και ο γ. γραμματέας κ.κ. Τσαγκάλης και Νάκας, οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ.κ. Μπουχλαριώτης, Γκούμας και Γρηγοριάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ Χρήστος Χατζούλης, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Νεμπεγλέρας, ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ κ. Γαραζανάκης, πρόεδροι σωματείων κ.ά.
Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία πολλών απογόνων παικτών και διοικητικών που είχαν συνδέσει το όνομά τους με τον Ηρακλή Λάρισας. Την εκδήλωση συντόνισαν ο δημοσιογράφος της «Ε» Σωτήρης Κέλλας και η υπεύθυνη εκδηλώσεων του συλλόγου Χάιδω Φαρμάκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass