ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ανδρέα ζεις...

• Παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Τυρνάβου τίμησαν τη μνήμη του Ζέρμα

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 22:06

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στο στάδιο του Τυρνάβου, όπου διεξήχθη φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ζέρμα.

Παλαίμαχοι της ΑΕΛ αλλά και του Τυρνάβου όπου αγωνίσθηκε ο Ζέρμας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδειξαν πως δεν ξεχνούν το χαμογελαστό αυτό παιδί, που έφυγε πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 25 ετών.
Πέρασαν από τότε 21 χρόνια, όμως συμπαίκτες και φίλοι του θυμούνται τον καλοσυνάτο νεαρό, ο οποίος αγαπούσε το ποδόσφαιρο, έκανε όνειρα, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει.
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, τελέσθηκε μνημόσυνο από τον πατέρα Γεώργιο και εν συνεχεία ο αρχηγός των παλαιμάχων Δημήτρης Γκίμας ευχαρίστησε τους παίκτες της ΑΕΛ που τίμησαν τη μνήμη του Ανδρέα Ζέρμα, τον οποίο θα θυμούνται για πάντα.ΕΒΡΕΧΕ...ΓΚΟΛ
Στο αγωνιστικό μέρος, η δυνατή βροχή που προηγήθηκε όχι μόνο δεν πτόησε τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά το αντίθετό τους ώθησε για να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να πετύχουν πολλά γκολ.
Οι «βυσσινί» στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Λιάπη και ένα του Γιάννη Βασιλείου, ενώ μείωσε ο Γιάννης Μιχαλές για τον Τύρναβο.
Στην επανάληψη η ΑΕΛ πέτυχε δύο γκολ με τον Νίκο Βιλανάκη και τον Γιάννη Βασιλείου, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι παλαίμαχοι γκολκίπερ της ΑΕΛ Θεολόγης Παπαδόπουλος και Θοδωρής Κυριακούλης πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις, δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρος Βλιώρας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Γιάννης Μπαγκούας): Ντριγκόγιας, Ρεβήσιος, Νίκος Πλιάτσικας, Πάσχος, Γκαδρής, Κοντοθανάσης, Φακίτσας, Μιχαλές, Γκουγκουστάμος, Τσέλιος, Γκίμας(Κυρίτσης, Πασάλογλου, Μπούμπας, Δούκας, Πάτροκλος Καλέσης, Τσιγγέλης, Μπάμπης Βιλανάκης, Κοβούσογλου, Δουφέκας, Λόλας, Γκούλιος, Κοκόμπελης, Ντόμπρης, Μπασιάκος, Περήφανος, Γιουρούκης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Κώστας Κολομητρούσης- Ηλίας Σελιώνης): Παπαδόπουλος, Ράμμος, Τσιτσιλής, Αβραμούλης, Παπαντωνίου, Λόης, Βουτυρίτσας, Ντόσας, Λιάπης, Μπεριτζάς, Βασιλείου(Κυριακούλης, Γκόλαντας, Παραφέστας, Μπακογιάννης, Παγκαρλιώτας, Παπαρίζος, Νίκος Βιλανάκης, Φώτης Πλίτσης, Θανάσης Ντελόπουλος).
*Στο γήπεδο ήταν από την πλευρά της δημοτικής αρχής Τυρνάβου η κ.Φανή Μπίλιου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού, ο κ.Κώστας Χρυσοβέργης, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δράση Πολιτών», ο κ.Στέλιος Ροντούλης.
Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν, ο πρόεδρος του Δαμασιακού Θεόδωρος Τόκας, ο Ανδρέας Αγραφιώτης με τον Θοδωρή Λούτσο, ο προπονητής Γιάννης Μπαλοδήμος, ο παλαίμαχος διαιτητής Ζήσης Βλιώρας και ο πρώην γενικός αρχηγός του Τυρνάβου 2005, Τάκης Κουτίνας.
*Ο Ανδρέας Ζέρμας στις 6-10-1996 «έφυγε» από τη ζωή σε θανατηφόρο τροχαίο, σε ηλικία 25 μόνον ετών.
Συντοπίτης του άλλου νεαρού Δημήτρη Μουσιάρη, που έφυγε πρόωρα και αυτός, αφού γεννήθηκαν στο ίδιο χωριό, το Δαμάσι, έπαιξε στην ΑΕΛ για τρία έτη, στα δύσκολα χρόνια της ομάδας, ενώ αγωνίσθηκε στην Α.Ε.Τυρνάβου και στον Απόλλωνα Λάρισας. Υπήρξε, επίσης, στέλεχος της Εθνικής Νέων. Αποδεσμεύτηκε το 1993 και το 1996 αγωνιζόταν στον Δαμασιακό.
Στις 6 Οκτωβρίου 1996 επιστρέφοντας από παιχνίδι της ομάδας του, σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο Ελασσόνας – Τυρνάβου. Έφυγε 25 ετών, για πάντα όμως θα είναι στις καρδιές μας...

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass