ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ

Αναζητεί σέντερ μπακ η ΑΕΛ

• Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 22:19

Τα μεταγραφικά θέματα είναι αυτά που τρέχουν αυτή την περίοδο στην ΑΕΛ, καθώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, προκειμένου να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία τη νέα σεζόν, στην Super League.


Οι «βυσσινί» μετά την αρνητική απάντηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους, για τις θέσεις των σέντερ μπακ.
Ήδη ξεκίνησαν από χθες οι επαφές με ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αγωνιστούν στη «βασίλισσα» και οι συζητήσεις, όπως αναφέρθηκε από κορυφαίο διοικητικό στέλεχος, βρίσκονται σε καλό δρόμο, όμως δεν θα διαρρεύσουν ονόματα πριν πέσουν οι υπογραφές.
Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα ξεκινήσει την πρώτη Ιουλίου και το τριήμερο 28-29 και 30 Ιουνίου, οι παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα περάσουν και τα εργομετρικά τεστ.
Το βασικό στάδιο όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι της Ευρυτανίας και εκεί τους παίκτες περιμένει πολλή δουλειά, διότι ο Ολλανδός τεχνικός κ. Πάους με τους συνεργάτες του θα επιχειρήσουν να «χτίσουν» μια ομάδα που θα είναι ικανή να υλοποιήσει τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Super League και να κάνει υπερήφανους τους χιλιάδες φίλους της, δείχνοντας μια καλή αγωνιστική εικόνα.

 

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ
Με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε πως βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είμαστε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ. Η ΑΕΛ η οποία έχει συμπαρασταθεί τόσο στα προσφυγόπουλα και στις οικογένειές τους, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχει καμία δικαιολογία για τον οποιονδήποτε νοσηρό νου, ο οποίος σχεδιάζει και τελικώς εκτελεί τρομοκρατικές πράξεις σε βάρος ανυποψιάστων και ανυπερασπίστων ανθρώπων».

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 13:00 συνεδριάζει το δ.σ. της Super League και σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 24/05/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης, έχουν ως ακολούθως:
1. Κεντρική Χορηγία.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
3. Α.Ε.Π.Ι.
4. Διάφορα.


ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass