ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Η Φιλιππούπολη έδρα του Απόλλωνα

• Με την αρωγή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού • Το στάδιο Αλκαζάρ θα αποτελεί εναλλακτική λύση

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 17:32

Πρώτη έδρα θα είναι η Φιλιππούπολη και εναλλακτική λύση θα αποτελεί το στάδιο Αλκαζάρ.


Χθες συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και αποφασίσθηκε από τους «κυανόλευκους» η πρώτη έδρα να είναι το γήπεδο της Φιλιππούπολης στο πρωτάθλημα της Football League και η εναλλακτική το ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ).
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Μαντζανάς πήρε εγγυήσεις για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Φιλιππούπολης από τον κ. Αγοραστό και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, για να προλάβει η ομάδα τις ημερομηνίες.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Μαντζανά, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που χρειάζεται το γήπεδο Φιλιππούπολης, ώστε να αδειοδοτηθεί για τα παιχνίδια της ομάδος στη Football League. Παρόντες ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλωνα, κ.κ. Τερζούδης και Μαργαριτόπουλος.
Ο πρόεδρος κ. Μαντζανάς εξήγησε λεπτομερώς στον κ. Αγοραστό, τι έργα ακριβώς είναι απαραίτητα να γίνουν και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε να καταστεί το γήπεδο Φιλιππούπολης πρώτη έδρα.
Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μέσα σε φιλικότατο κλίμα, με τον περιφερειάρχη να δείχνει έντονο ενδιαφέρον, τη θέληση αλλά και την πεποίθησή του, να βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε ο Απόλλωνας να χρησιμοποιήσει τη φυσική του έδρα και στη Football League.
Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε προς τον κ. Μαντζανά, πως θα τρέξουν άμεσα τα έργα αυτά, για να προλάβουν τις προκαθορισμένες ημερομηνίες.
Κατόπιν τούτου ο Απόλλωνας θα δηλώσει το γήπεδο Φιλιππούπολης σαν πρώτη έδρα και αυτήν του Αλκαζάρ σαν εναλλακτική».


ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Φιλικό παιχνίδι στο Νεοχώρι Τρικάλων θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου ο Απόλλων Λάρισας, με τον τοπικό Διγενή, πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων.
Αναλυτικά: «Τελευταία – φιλικού επιπέδου – αγωνιστική παράσταση για τον πρωταθλητή Απόλλωνα Λάρισας.
Η διοίκηση της ομάδας, συνεπικουρούμενη και από τον τεχνικό κ. Σάκη Θεοδοσιάδη αποδέχθηκε την πρόταση για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, το ερχόμενο Σάββατο (27/05) στο Νεοχώρι Τρικάλων με τον τοπικό Διγενή, που ανήλθε από την Α’ ΕΠΣΤ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι παίκτες του Απόλλωνα που συνεχίζουν τις προπονήσεις θα ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα (29/05) και από την Τρίτη (30/05) θα είναι ελεύθεροι για τις διακοπές τους.
Λίγο πριν αναχωρήσουν θα τους μιλήσει ο κ. Θεοδοσιάδης και θα ζητήσει από αυτούς που θα παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, να ακολουθήσουν χαλαρά μεν, αλλά ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass