ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΓΡΟΔΗΜΟΥ-ΛΕΟΖΙΝΙΟ-ΓΟΥΑΛΑΣ

Ποιες οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΛ

• Αναζητείται και ένας προπονητής τερματοφυλάκων

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 22:10 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Μαϊ 2017 22:17

Η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει κάνει τρεις αρκετά καλές μεταγραφές καθώς απέκτησε τους Αγρόδημο, Λεοζίνιο και Γουάλας (χθες το πρωί βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Ελευθερίας της Δευτέρας») αλλά η ενίσχυση της ομάδας δεν σταματάει εδώ….

Την τρίτη μεταγραφή της μετά από αυτές του Χρήστου Αγρόδημου και του Λεάντρο Σάλες ντε Σαντάνα ή απλά Λεοζίνιο, ολοκλήρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Φερνάντο Γουάλας όπως έγραψε η «Ελευθερία της Δευτέρας». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2 χρόνια του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Wallace Fernando Pereira».

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν θέσεις με πολλά κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 28 Ιουνίου.
Στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν δύο κενά και σίγουρα θα χρειαστεί ένας πολύ καλός τερματοφύλακας (υπάρχει μόνο ο Θεοδωρόπουλος) και ένας που να είναι σε πιο μικρή ηλικία ως τρίτος. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο του Παναθηναϊκού ενώ ακούστηκε και το όνομα του Χουάντερσον.
Ενίσχυση θα χρειαστεί η ΑΕΛ και στη θέση του σέντερ μπακ αφού ουσιαστικά υπάρχουν μόνο δύο, ο Φάρκας με τον Γκόλια και θα πρέπει να αποκτηθούν άλλα δύο. Ο ένας θεωρείται ότι θα είναι ικανός να μπει «σφήνα» στο δίδυμο ενώ για τέταρτο σέντερ μπακ έχει προταθεί ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ.Κούγιας βλέπει θετικά την περίπτωσή του καθώς θεωρεί ότι η οικογένεια Γκαλίτσιου είναι συνυφασμένη με την ΑΕΛ. Ο Γιάννης Γκαλίτσιος πατέρας του Αλέξανδρου ήταν παίκτης της πρωταθλήτριας ΑΕΛ αλλά και κυπελλούχου του 1985 ενώ ο Γιώργος Γκαλίτσιος (αδελφός του Αλέξανδρου) μετά από πετυχημένη πορεία στην ΑΕΛ πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
Από κει και πέρα σημαντική ενίσχυση θα χρειασθεί η ομάδα στην επίθεση όπου υπάρχει το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου αλλά γίνονται και ενέργειες για να αποκτηθεί και παίκτης από το εξωτερικό. Μέχρι τώρα ο μόνος σέντερ φορ στη διάθεση του τεχνικού Αντρε Πάους είναι ο Ναζλίδης με δεδομένο ότι ο Καπός βαδίζει προς τον Απόλλωνα Λάρισας.
Στόχος είναι να γίνει μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση από την 5η έως την 10η στη βαθμολογική κατάταξη. Μάλιστα στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι η 5η θέση που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΚΙΤΟ
Δύο παίκτες τους οποίους είχε εισηγηθεί ο τεχνικός Αντρέ Πάους να φύγουν ήταν ο Βαρέλα και ο Τικίτο. Ο πρώτος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας με το δεύτερο όμως η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη αφού δεν δείχνει συνεργάσιμος για διακοπή συμβολαίου.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Κενό υπάρχει και στο τεχνικό επιτελείο καθώς ο Πάους με τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο θα πρέπει να πλαισιωθούν από έναν προπονητή τερματοφυλάκων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass