ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Πρώτος ο Λαρισαίος Γεώργιος Καρυωτούδης

• Πολύ καλή και η παρουσία του Στάθη Μπαρτζώκα

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 15:39

Με δύο Λαρισαίους αναβάτες τον Γεώργιο Καρυωτούδη με μοτοσικλέτα Yamaha R1 και τον Στάθη Μπαρτζώκα με Honda CBR 1000 RR, εκπροσωπήθηκε ο νομός στον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών (ΠΠΤ), που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες.


Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος των αγωνιζόμενων κάτι που ίσως ήταν καθοριστικός παράγοντας και για τις λίγες συμμετοχές στο σύνολο σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το Σάββατο και συγκεκριμένα μόλις ξεκίνησε η κατηγορία open τις χρονομετρημένες δοκιμές ώστε οι αναβάτες να πάρουν τη θέση τους στο grid του αγώνα της Κυριακής, ξεκίνησε μια ξαφνική μπόρα η οποία στην κυριολεξία «έπνιξε» τον τάπητα ενώ το γεγονός ότι η βροχή συνεχίστηκε μέχρι πολύ αργά το βράδυ είχε ως αποτέλεσμα πολλοί αναβάτες να μην καταφέρουν να οδηγήσουν για την υπόλοιπη ημέρα.
Ο Γιώργος Καρυωτούδης έκανε ένα πολύ καλό αγώνα, ξεκινώντας 1ος στη σχάρα εκκίνησης, παραμένοντας εκεί μέχρι το τέλος ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δέχτηκε πολλή πίεση από τον 2ο Μιχάλη Καραντζιά καθώς προς το τέλος του αγώνα έχασε προς στιγμήν την πρωτοπορία την οποία ανέκτησε μερικές στροφές πριν το τέλος, τερματίζοντας 1ος κυριολεκτικά πάνω στο νήμα.
Ο Στάθης Μπαρτζώκας δεν κατάφερε να οδηγήσει την Παρασκευή και το Σάββατο καθώς στα χρονομετρημένα η βροχή ξεκίνησε στον 3ο του γύρο με αποτέλεσμα να πρέπει να σταματήσει λόγω έλλειψης βρόχινων ελαστικών. Ξεκίνησε 7ος από τη σχάρα εκκίνησης, κέρδισε 3 θέσεις παραμένοντας στην 4η για αρκετούς γύρους μέχρι που η εκπληκτική απόδοση του Ιγνατιάδη τον οδήγησε να τερματίσει στην 5η θέση.
Πολύ καλά αποτελέσματα λοιπόν για τους Λαρισαίους αναβάτες που ακόμα μία φορά έδειξαν πως η πόλη της Λάρισας διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό να την εκπροσωπήσει επάξια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό πανελληνίως όπως γινόταν πριν μερικά χρόνια αφού οι συμμετοχές ξεπερνούσαν τις 6 σε διάφορες κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass