ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ

«Δήλωση»... τίτλου

• Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι (5-4) ενώ ισόπαλο τελείωσε στην κανονική διάρκεια (2-2)

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2017 17:22

Περίοδο φορολογικών δηλώσεων έχουμε αυτή την περίοδο, όμως οι Λογιστές έκαναν τη δική τους...δήλωση στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, κερδίζοντας την ισάξια ομάδα των Αρτοποιών με σκορ 5-4 στα πέναλτι(2-2 κανονικός αγώνας).


Σε μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, αναμετρήθηκαν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων για τον τίτλο του πρωταθλητή και κατέκτησαν το τρόπαιο.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, διεξήχθη παρουσία αρκετού κόσμου και οι δύο ομάδες παρουσίασαν πλούσιο θέαμα προσφέροντας συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, με τους Αρτοποιούς, όντας πιο έμπειρη ομάδα, να «πατούν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας μάλιστα σε τετ α τετ στο 10’ μία κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, καθώς ο Τσουράκης πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν για την εστία του. Με κύριους εκφραστές τους πολύπειρους Τζήμουλα, Μπακαρτζή και Φακίτσα, οι Αρτοποιοί είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα οι Λογιστές σε εξαιρετική αντεπίθεση προηγήθηκαν με 1-0 μετά από ασίστ του Παπαγεωργίου και ψύχραιμο πλασέ του Βασίλη Ταχτιντή στο 35’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι Αρτοποιοί πέτυχαν το γκολ που δικαιούνταν βάσει της εικόνας του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή και ισοφάρισαν σε 1-1, μετά από αδράνεια της άμυνας των Λογιστών και κοντινό πλασέ του Κώστα Τζήμουλα.
Έναν τελείως διαφορετικό αγώνα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Λογιστές να πραγματοποιούν δύο αλλαγές ενισχύοντας την επίθεσή τους και μάλιστα να χάνουν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τον Δόκο, ο οποίος από κοντά σε ισάριθμες κεφαλιές από σέντρες του Ταχτιντή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Αρτοποιοί από τη μεριά τους είχαν μία καλή ευκαιρία σε σουτ του Τσακμακίδη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 65’ του αγώνα και ενώ οι Λογιστές ασκούσαν πίεση για την επίτευξη του γκολ αυτό το πέτυχαν οι Αρτοποιοί με ωραία ενέργεια σε σέντρα από τα δεξιά και πλασέ του Ιωσήφ Τορμούσογλου στη γωνία του Τσουράκη, κάνοντας το 2-1, για την ομάδα τους.
Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος για τους Αρτοποιούς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και όλα έδειχναν πως θα κατακτήσουν για 2η συνεχή χρονιά το κύπελλο. Με μία έμπνευση όμως του Ταχτιντή, ο οποίος σούταρε από πολύ μακριά και, μετά από κακό υπολογισμό του έμπειρου τερματοφύλακα Αχιλλέα Γκούλιου και φάλτσα που πήρε η μπάλα, οι Λογιστές έφεραν το ματς στα ίσια με 2-2 στο 85’ εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τον πάγκο τους, άλλα και από τον κόσμο στην κερκίδα. Στο τελευταίο 5λεπτο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο να καλύψουν τα νώτα τους και να λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.
Πρωταγωνιστής στη διαδικασία των πέναλτι αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας των Λογιστών Μάνος Τσουράκης αποκρούοντας το τρίτο πέναλτι από τον Τορμούσογλου των Αρτοποιών (σ.σ.ευστόχησαν οι Τσακμακίδης, Νάτσουλας, Μπακαρτζής, Καρακίτσιος). Το τελευταίο πέναλτι των Λογιστών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραγιάννης και με ψύχραιμη εκτέλεση χάρισε το τρόπαιο δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στην ομάδα του, η οποία κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή μετά από 15 χρόνια , έχοντας μάλιστα συνεχή παρουσία στον θεσμό χωρίς να λείψει καμία χρονιά από τη δεκαετία του 1980. Προηγουμένως είχαν ευστοχήσει στα πέναλτι οι Ταχτιντής, Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Δόκος.
Άψογος ο διαιτητής Βαγγέλης Καραθάνος που είχε συνεργάτες τους Νίκο Παλαμίδα, Θωμά Πάλλα.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΛΟΓΙΣΤΕΣ (Γιάννης Παπαγεωργίου): Τσουράκης, Παπαγεωργίου, Αγραφιώτης(46’ Μαμάκος), Παυλίδης, Καραγιάννης, Ζιάκας (46’ Δόκος), Τσιτσιλής, Καρέλιας ,Κωνσταντίνου, Γιοντζής Μπ., Ταχτιντής. ‘Επαιξαν και οι Αθανασούλας, Νάκας, Ανέστης , Γιοντζής Ηλ., Σπυριδάκης.
ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ (Παναγιώτης Τσάκος): Αχ.Γκούλιος, Μαχούχας, Πέρκας, Γκαρλόφτης, Δαούτης, Γκίμας, Μπακαρτζής, Τζήμουλας, Δούκας, Φακίτσας, Καστανούλιας (Αλ.Γκούλιος, Νάτσουλας, Παπαδούλης, Τσακμακίδης, Κυριαζής, Μάγγας, Τουρμούσογλου, Καρακίτσιος)
*Πριν την απονομή πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τις δύο ομάδες και σε μία συγκινητική στιγμή από κοινού οι συμμετέχοντας βράβευσαν τον ακούραστο εργάτη του Δήμου Λαρισαίων Βασίλη Καταραχιά, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια διοργανώνει με ζήλο και επιτυχία τα Πρωταθλήματα του Δήμου.
Οι Λογιστές απένειμαν πλακέτες σε δύο πρώην ποδοσφαιριστές τους και προπονητές τους Μπουχλαριώτη Γιάννη και Σταμάτη Γιώργο, οι οποίοι παρέδωσαν τα σκήπτρα από φέτος στη νέα γενιά της ομάδας, μετά από συνεχή παρουσία 30 ετών στην ομάδα.
Οι Αρτοποιοί απένειμαν πλακέτες στους Ιωάννη Δούκα, Δημήτρη Γκίμα για το πάθος και την ανιδιοτέλεια που επιδεικνύουν, όπως και τον χορηγό τους Στεφάνου Α.Ε. από τον Βόλο.
Οι δύο ομάδες ευχαριστούν τον Δήμο Λαρισαίων για όλη τη διοργάνωση του πρωταθλήματος και τον πρόεδρο του ΕΑΚ κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο που έκανε την απονομή για την παραχώρηση του σταδίου Αλκαζάρ, όπου διεξήχθη ο προχθεσινός τελικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass