ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Η 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

Το βόλεϊ είναι ένα υποτιμημένο άθλημα

• Νιώσαμε μεγάλη ικανοποίηση που κατακτήσαμε τον τίτλο στις Παγκορασίδες • Τη νέα σεζόν στόχος της γυναικείας ομάδας είναι η άνοδος στην Α2

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2017 22:05

Μεγάλη επιτυχία για τις Παγκορασίδες της ΑΕΛ, οι οποίες απέναντι στο θεωρητικό φαβορί, τον Φιλαθλητικό, έδειξαν ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο στη φετινή τους πορεία.

Η επίπονη και επίμονη προπόνηση όλων των αθλητριών τη φετινή χρονιά, υπό τις οδηγίες του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Ίοφτσεφ, ανταμείφθηκε απόλυτα.
Με μία πραγματικά μεγάλη εμφάνιση στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό της Νίκαιας, πέτυχαν αυτό που σε πολλούς φάνταζε αδύνατο, όχι όμως για τις ίδιες τις αθλήτριες της ΑΕΛ, κερδίζοντας με 3-1 σετ(25-20, 25-23, 14-25, 25-20).
Μία από τις Παγκορασίδες της ΑΕΛ που αγωνίσθηκε στον τελικό ήταν η Ελισάβετ Βελεσιώτη, η οποία σε δηλώσεις της που έκανε για τη σημαντική αυτή επιτυχία των «βυσσινί», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ήταν μια μεγάλη κατάκτηση για εμάς, γιατί πρώτη φορά η ομάδα της ΑΕΛ φτάνει στον τελικό αυτής της διοργάνωσης. Ειδικά κόντρα σε μια δεμένη ομάδα, όπως είναι ο Φιλαθλητικός που θεωρούνταν φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό το αποτέλεσμα, πετύχαμε τον μεγαλύτερο στόχο μιας δύσκολης χρονιάς και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση».
Όπως σημειώνει η 15χρονη αθλήτρια πολλές από τις παίκτριες των Παγκορασίδων, από την επόμενη σεζόν, θα αγωνίζονται στις κατηγορίες Κορασίδων – Νεανίδων, άρα ευελπιστούν όλοι ότι θα συνεχιστούν και εκεί αντίστοιχες επιτυχίες.
Το όνειρο της ερχόμενης σεζόν, όπως λέει η Βελεσιώτη, είναι η άνοδος στην Α2 κατηγορία των Γυναικών. «Πέρυσι φτάσαμε πολύ κοντά στην άνοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζουμε φέτος με ακόμη περισσότερη δουλειά και προπόνηση να ικανοποιήσουμε και αυτό το όνειρο. Είναι δύσκολο, όχι όμως απραγματοποίητο».
Σε ερώτηση της «Ε» για το μέλλον του λαρισινού βόλεϊ η νεαρή αθλήτρια σημείωσε ότι είναι δύσκολο να δούμε ξανά τις παλιές δόξες. «Δυστυχώς το βόλεϊ είναι ένα υποτιμημένο άθλημα. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό από αθλήτριες αλλά και προπονητές και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, δεν υπάρχει η στήριξη που χρειάζεται ώστε να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα βήματα».
*Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο κ. Ίοφτσεφ στον τελικό με τον Φιλαθλητικό χρησιμοποίησε τις παρακάτω παίκτριες: Μητρακοπούλου, Βελεσιώτη Ελ., Κουμπαρά Μ., Ευθυμιοπούλου, Γεωργατζιά, Κουμπαρά Σ., Μπουφίκου, Μπαρμπούτη Σ., Μπαρμπούτη Ι., Βελεσιώτη Ε., Αγγελακοπούλου Χ., Αγγελακοπούλου Ε., Μαϊμάρη, Κυριζοπούλου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΟΥΝΤΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass