ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπήκε δυνατά για Σωτηρίου η ΑΕΛ

* Ο βασικός τερματοφύλακας του Πλατανιά αποχωρεί από την ομάδα των Χανίων

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2017 22:14

Τον Δημήτρη Σωτηρίου που έχει φορέσει και τη βυσσινί φανέλα κατά το παρελθόν, θέλει σύμφωνα με έγκυρες χθεσινοβραδινές πληροφορίες η ΑΕΛ.

Με τον βασικό τερματοφύλακα του Πλατανιά, τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν έρθει σε επαφή άνθρωποι της λαρισινής ομάδας και είναι πολύ μικρή η διαφορά στο οικονομικό που τους χωρίζει.

Το συμβόλαιο του 29χρονου λήγει τον Ιούνιο και διαπραγματεύτηκε με τη διοίκηση του Πλατανιά την επέκταση της συνεργασίας τους. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως δεν επετεύχθη συμφωνία.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι ο γκολκίπερ που κατάγεται από το Μαρτίνο θα αποχωρήσει από την ομάδα των Χανίων, με την οποία φέτος κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και το Κύπελλο Ελλάδος. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είχε και τότε θέση βασικού, καταγράφοντας 24 συμμετοχές.

Στο παρελθόν ο Σωτηρίου πέρασε από την ομάδα του τόπου του, τον Οπούντιο Μαρτίνου και ακολούθησαν Πανιώνιος, Φωστήρας, ΑΕΛ, Εθνικός Πειραιώς, Ερμής Αραδίππου και για μια διετία ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας τερματοφύλακας που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον κόσμο της ΑΕΛ, διότι όταν αγωνίσθηκε προσπάθησε πάρα πολύ και αγάπησε την ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν, αν όχι σήμερα, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ, καλούν όλους τους φίλους της βυσσινί κερκίδας στο party που θα γίνει σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στη Θύρα 1 του AEL FC ARENA, με ώρα έναρξης στις 23:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκδήλωσης: «Σήμερα Παρασκευή και ώρα 23:00 θα πραγματοποιηθεί πάρτι στη ΘΥΡΑ 1 του Ael Fc Arena.

Μια πόλη δυνατή

Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία

Μια οικογένεια

Όλοι εκεί».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass