ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΑΕΛ

Παίκτες που να κάνουν τη διαφορά

*Τα τυπικά μένουν για την ανανέωση του Φάρκας *Έπιασε δουλειά ο προπονητής τερματοφυλάκων Θεόδωρος Κάντας

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2017 22:20

Εντείνονται οι μεταγραφικές προσπάθειες της ΑΕΛ, προκειμένου να ενισχυθεί στις θέσεις που χρειάζεται και να παρουσιασθεί πλήρης στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Και βέβαια οι διοικούντες επιδιώκουν να αποκτηθούν παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, έτσι ώστε οι «βυσσινί» να έχουν μια καλύτερη παρουσία την καινούργια περίοδο και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, στον βαθμολογικό πίνακα.

Κατά τα άλλα, τα τυπικά μένουν για την ανανέωση του Σλοβάκου Πάβολ Φάρκας, ο οποίος έπεισε τον Αντρέ Πάους για τη χρησιμότητά του, με τον Ολλανδό να δίνει θετική εισήγηση για την παραμονή του στη θεσσαλική ομάδα.

Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί λοιπόν η συνεργασία για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα και με πιο πολλές εμπειρίες, μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Από κει και πέρα, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Θεόδωρος Κάντας έπιασε δουλειά και εξετάζει περιπτώσεις γκολκίπερ, ώστε να βρεθεί ο καλύτερος που θα είναι δίπλα στον Θεοδωρόπουλο και θα βοηθήσει παράλληλα με την εμπειρία του, τους μικρούς Σαφαρίκα και Παπαλυμέρου.

Μέχρι τώρα ακούσθηκε πιο έντονα το όνομα του Δημήτρη Σωτηρίου που έκανε δύο πολύ καλές χρονιές με τον Πλατανιά Χανίων, όμως οι συζητήσεις φαίνεται πως δεν έχουν προχωρήσει.

Έτσι ο κ. Κάντας θα δει και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, για να κάνει την εισηγησή του και τελικά θα αποφασισθεί ποιος θα είναι ο τέταρτος γκολκίπερ της ομάδας.

*Η προετοιμασία θα ξεκινήσει πιθανότατα το Σάββατο 1 Ιουλίου, αλλά για ένα τριήμερο 28-29-30 οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και εκεί πιθανόν να δοθούν ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται στην πρωτεύουσα της

Ευρυτανίας, την ίδια χρονική περίοδο του Ιουλίου(10-22).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass