ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ενθουσίασε το Ράλι Ακρόπολις

* Εντυπώσεις, κρίσεις, σχόλια απ' τον εθνικό αυτοκινητιστικό μας αγώνα

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2017 15:25

Οι φίλοι του αγωνιστικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας Γόννων πιστοί στην παράδοση βρέθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο ράλι Ακρόπολις και καταγράφουν τις εντυπώσεις τους: «Μπορεί το θρυλικό ράλι Ακρόπολις να μένει εδώ και μια τετραετία εκτός του παγκοσμίου πρωταθλήματος (WRC) όμως, όπως αποδείχθηκε φέτος, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να συνεπαίρνει στο πέρασμά του, χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Βασισμένη στην περσινή πετυχημένη συνταγή και φέτος η διοργάνωση ήταν υποδειγματική (απόρροια της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων) και ελπίζουμε ότι έθεσε τις βάσεις για την επαναφορά του ράλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μια επιστροφή που θα προσφέρει πολλά οφέλη, όπως πιστεύουμε, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στη χώρα μας. Παρευρεθήκαμε κι εμείς, λάτρεις του σπορ, στον φετινό αγώνα (μετρά στο ERC-) (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο ελληνικό) και καταγράψαμε τις εντυπώσεις μας.

Ο,τι δεν πέτυχε πέρυσι το σημείωσε φέτος ο νικητής Καγετάν Καγιετάνοβιτς, ο δημοφιλής "Κάιτο". Ο Πολωνός πήρε τη νίκη προσφέροντας παράλληλα και πλούσιο θέαμα.

- Τα πανέμορφα βουνά της Φθιωτιδοφωκίδας, Καλλίδρομο και Παρνασσός, φιλοξένησαν για άλλη μια φορά τον αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία σε θεατές να γνωρίσουν την ελληνική φύση!

- Πρώτος Έλληνας στη γενική κατάταξη ο Βορειοελλαδίτης ταχύτατος οδηγός Τσολακίδης με Σκόντα Φάμπια.

- Πολύ καλή παρουσία είχε και ο εκπρόσωπος της Λάρισας στον φετινό αγώνα "Άρμα" (Ν. Χριστοδουλόπουλος), μαζί με τον συνοδηγό "Αρμάκι".

- Εκπληξη με την παρουσία του για πρώτη φορά στο Ακρόπολις και για την τελική του θέση, αποτέλεσε ο νεαρός Κύπριος οδηγός Τσουλόφτας, έχοντας δίπλα του μια μεγάλη μορφή ως συνοδηγό, τον Ντ. Ζιροντέ (άλλοτε συνοδηγό τον Κάνκουνεν, Οριόλ).

- Ένα γεγονός που σπάνια συνέβαινε στο Ακρόπολις ήταν και το ολοκληρωτικό κάψιμο του αυτοκινήτου του Λετονού οδηγού Γκριαζών σε απλή διαδρομή κοντά στη Γραβιά και ενώ ως τότε ήταν πρώτος στην κατάταξη.

- Αρκετός ήταν και φέτος ο κόσμος, μεταξύ αυτών και πολλοί Λαρισαίοι, που βρέθηκαν το διήμερο του αγώνα στις ειδικές αλλά και στο σερβίς - παρκ της Λαμίας. Όμως, κατά γενική ομολογία, λιγότερος από πέρυσι.

Κλείνοντας, το μικρό μας σημείωμα, τώρα που κάθισε η σκόνη απ' το πέρασμα των αγωνιστικών στα βουνά της Ρούμελης, εκφράζουμε την ελπίδα μας να ξαναποκτήσει το Ακρόπολις, τη χαμένη του αίγλη, εντασσόμενο και πάλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass