ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Αποκαλυπτήρια της φετινής ΑΕΛ

*Με παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων και αγιασμό

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2017 22:05

Επίσημα αποκαλυπτήρια σήμερα για την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, όπου στις 18:45 είναι προγραμματισμένη να γίνει προπόνηση της ομάδας παρουσία των φιλάθλων της.

Οι «βυσσινί» θέλουν τη στήριξη του κόσμου την καινούργια αγωνιστική περίοδο και ευελπιστούν πως με τις σημαντικές μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει, θα είναι ο 12ος παίκτης στους εντός έδρας αγώνες.

Πριν την προπόνηση θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν και εν συνεχεία οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε όλους τους παίκτες που θα βγαίνουν ο καθένας ξεχωριστά στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης τον τεχνικό κ. Πάους με τους συνεργάτες του και όλους όσοι θα δουλέψουν ώστε να γίνει η ΑΕΛ μια ομάδα δυνατή και για την οποία θα είναι υπερήφανος ο κόσμος της, βλέποντας σε όλους τους αγώνες να διεκδικεί θετικό αποτέλεσμα.

Προηγουμένως στις 18:00, η ΠΑΕ ΑΕΛ στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην ομάδα και στο ρόστερ της να σημειώσουμε πως μετά και τη χθεσινή μεταγραφή είναι συνολικά 31 ποδοσφαιριστές και το βέβαιο είναι πως ο αριθμός που θα πάρει μαζί του στο Καρπενήσι ο κ. Πάους, θα είναι μειωμένος.

Ο αρχικός υπολογισμός του Ολλανδού τεχνικού είναι οι 25 παίκτες και πιθανότατα κάποιοι από αυτούς θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες της Football League που έχουν φιλοδοξίες, όπου και θα τους παρακολουθούν άνθρωποι της ΠΑΕ έτσι ώστε αν η εξέλιξή τους είναι η αναμενόμενη, θα επιστρέψουν και πάλι στην ΑΕΛ.

Σημειώνεται πως από την περασμένη Δευτέρα που έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις, οι παίκτες με τους οποίους δουλεύει ο κ.Πάους είναι οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Άλλα, Φάρκας, Γκόλιας, Καρατάσιος, Κόντορ, Γουάλας, Αγρόδημος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Ντοντό, Κρητικός, Γκαγιέγο, Κουτσιανικούλης, Καπός, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης και από την ομάδα Νέων οι Καλύβας, Παπαπολυμέρου Γεωργακόπουλος.

*Το Σάββατο αναμένεται να γίνει γνωστός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Καρπενήσι, όπου οι «Βυσσινί» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 16η ΟΜΑΔΑ;

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα βγει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφορικά με το τελευταίο εισιτήριο της Super League για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αγωνία χτυπάει…κόκκινο για Ηρακλή, Άρη και Λεβαδειακό, που ελπίζουν πως θα είναι η 16η ομάδα.

Χθες υπήρξαν έντονες διαφωνίες των μελών του Διαιτητικού της Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διάσκεψη και ως εκ τούτου όλα είναι ανοιχτά. Αν και αρχικά ήταν να παρθεί η απόφαση χθες, αυτό θα γίνει τελικά σε πέντε ημέρες.

Ο Ηρακλής σώθηκε αγωνιστικά, όμως δεν έλαβε άδεια και γι’ αυτό πάρθηκε απόφαση να υποβιβαστεί, ο Λεβαδειακός τερμάτισε προτελευταίος και διεκδικεί τη θέση του Ηρακλή, ενώ ο Άρης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα της Football League και θεωρεί ότι ο ίδιος θα πρέπει να ανέβει.

Τη Δευτέρα θα δούμε τελικά ποιος από τους τρεις θα είναι τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass