ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ

Μεταγραφές προ των πυλών στον Απόλλωνα Λάρισας

*Προχωρούν οι διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2017 22:05

Μετά τις ανανεώσεις 13 ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ της ομάδας, στον Απόλλωνα ετοιμάζονται για μεταγραφές.

Συζητήσεις γίνονται με πολλούς παίκτες που επιθυμούν να έρθουν στο λαρισινό σωματείο, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν βιάζονται για να πάρουν αυτό που θέλουν από το μεταγραφικό παζάρι.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς με τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα Πασπαλιάρη και τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, κάνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να πάρουν παίκτες από το... πάνω ράφι και το κυριότερο, να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας.

«Δεν θα πάρουμε ποδοσφαιριστή όνομα απλά για να εντυπωσιάσουμε, διότι μας ενδιαφέρει εκτός από την αγωνιστική του αξία και ο χαρακτήρας του για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο που θα το χαιρόμαστε όλοι στη Football League», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Κατά τα άλλα προχωρούν οι διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Απόλλωνας να έχει Α.Φ.Μ. και τη δική του σφραγίδα, ώστε να μπορεί για να κάνει τις πρώτες κινήσεις σε θέματα της ομάδας.

*Η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ πριν οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων σήμερα στο Δαμάσι

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητές τους οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας θα δώσουν την προσεχή Πέμπτη φιλικό παιχνίδι με τους παλαιμάχους του Δαμασιακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δαμασίου στις 19.00, ενώ η συγκέντρωση των παλαιμάχων του Απόλλωνα για αναχώρηση καθορίστηκε στις 17.15 στο «Ψαροκόκαλο» του Κ. Κολομητρούση. Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας θα απονείμουν τιμητική πλακέτα στην ανδρική ομάδα του Δαμασιακού για την επάνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ενώ μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει δεξίωση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass