ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Νίκολα Ζίζιτς

*Έρχεται και σέντερ φορ. Τι είπε ο Κούγιας στα αποδυτήρια

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2017 22:10
Η «Ε» με τον αθλητικό της συντάκτη Σωτήρη Κέλλα βρέθηκε στην άφιξη του Νίκολα Ζίζιτς χθες το βράδυ στη Λάρισα, ο οποίος είπε ότι ενημερώθηκε για την ΑΕΛ, την θεωρεί μεγάλο κλαμπ και σήμερα περιμένει να υπογράψει το συμβόλαιό του Η «Ε» με τον αθλητικό της συντάκτη Σωτήρη Κέλλα βρέθηκε στην άφιξη του Νίκολα Ζίζιτς χθες το βράδυ στη Λάρισα, ο οποίος είπε ότι ενημερώθηκε για την ΑΕΛ, την θεωρεί μεγάλο κλαμπ και σήμερα περιμένει να υπογράψει το συμβόλαιό του

Στην ΑΕΛ έκλεισε το θέμα του σέντερ μπακ καθώς η λαρισινή ομάδα απέκτησε τον 29χρονο Κροάτη(γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1988 στο Σπλιτ) Νίκολα Ζίζιτς που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην κροατική Ιστρα (τερμάτισε στην έκτη θέση τη χρονιά που τελείωσε στο οικείο πρωτάθλημα).

Χθες το βράδυ ο παίκτης ήρθε στη Λάρισα, σήμερα θα περάσει εργομετρικά και θα ανακοινωθεί από τη λαρισινή ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Πληροφορίες θέλουν σήμερα να υπάρχει μια ακόμα μεταγραφή και αυτή θα είναι ένας 27χρονος σέντερ φορ προερχόμενος από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης που δεν αποκλείεται να βρίσκεται σήμερα και αυτός στη Λάρισα.

Ο Ζίζιτς έχει ύψος 1.93 και προέρχεται από δύο χρονιές πολύ καλές καθώς πέρυσι έκανε 29 συμμετοχές στο κροατικό πρωτάθλημα(τέσσερεις φορές έγινε αλλαγή και δέχθηκε επτά κίτρινες κάρτες) ενώ την προηγούμενη χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα 30 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο τέρματα και δεχόμενος 12 κίτρινες κάρτες.

Στο παρελθόν(2014-2015) αγωνίσθηκε στη σλοβένικη Κρκα(28 συμμετοχές, 1 γκολ, 10 κίτρινες , 2 κόκκινες) ενώ από το 2012 έως το 2014 έπαιζε στην Τουρκία και στις Φετίγιεσπορ, Αντάλιασπορ.

Για τον παίκτη με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο άλλος Κροάτης παίκτης της ομάδας ο Άντναν Αγκάνοβιτς και ουσιαστικά η γνώμη του ήταν «διαβατήριο» για να έρθει ο Ζίζιτς στην ΑΕΛ.

Η λαρισινή ομάδα όπως όλα δείχνουν θα μεταβεί χωρίς μεταγραφικές εκκρεμότητες στο Καρπενήσι την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δοθούν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Την πρώτη του επαφή με τους παίκτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με την ομιλία του μέσα στα αποδυτήρια αν και ήταν πολύ μικρής διάρκειας (μόλις δέκα λεπτά) θέλοντας να δώσει το στίγμα της φετινής χρονιάς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν, ενώ δεν θα ανεχθεί κανένας ποδοσφαιριστής να βάλει το εγώ πάνω από το εμείς.

Μάλιστα σε αποστροφή του λόγου του είπε: «Κοιτάτε τι συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια. Κάποιοι παίκτες αν και σταρ έφυγαν γιατί θέλουμε την ομάδα μια οικογένεια και όποιος κοιτάξει τον εαυτό του θα φύγει σε μία ώρα. Δεν υπάρχει το «εγώ» μέσα στην ομάδα».

Ζήτησε απ’ όλους να έχουν σωστές αγωνιστικές συμπεριφορές και δεν θα ανεχθεί να συμβεί οτιδήποτε που να προσβάλει την ομάδα ενώ τέλος αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική αξία της φανέλας της ΑΕΛ λέγοντας ότι αυτή αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή και πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς όλους.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass