ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Από σήμερα η ΑΕΛ στο Καρπενήσι

*Αλ. Κούγιας: «Κλείσαμε τις μεταγραφές. Τι δείχνει η εμπειρία μου»

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 22:17

Από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ παίρνουν τα... βουνά καθώς στις 9 το πρωί από τον χώρο του Αλκαζάρ θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους πήρε μαζί του τριάντα ποδοσφαιριστές καθώς με χθεσινή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της «Ε» που μιλούσε ότι δύο ποδοσφαιριστές, τους Καρατάσιο και Γεωργακόπουλο που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας.

Στο Καρπενήσι οι παίκτες της ΑΕΛ θα παραμείνουν για δώδεκα μέρες και θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, το πρώτο με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 15 Ιουλίου και το δεύτερο με τον Λεβαδειακό στις 19 Ιουλίου.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν σήμερα είναι οι:

Τερματοφύλακες: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου.

Αμυντικοί: Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γουάλας, Κόντορ, Φάρκας, Άλα, Γκόλιας, Ζίζιτς.

Μέσοι: Αναστασόπουλος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Αγρόδημος, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λεοζίνιο, Γκαγιέχο, Κρητικός.

Επιθετικοί: Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Ντοντό, Κρίζμαν, Καλύβας.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Η ΑΕΛ μεταβαίνει πλήρης στο Καρπενήσι καθώς ολοκλήρωσε τον κύκλο των μεταγραφών της αν κρίνουμε από τη χθεσινή δήλωση που έκανε στην «Ελευθερία της Δευτέρας», ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας.

«Κλείσαμε τις μεταγραφές και μετά από εμπειρία τόσων χρόνων η προσωπική μου γνώμη είναι αλάνθαστη. Θεωρώ ότι οι ομάδες χτίζονται στην προετοιμασία. Αλίμονο στις ομάδες που μετά την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια εντάσσουν στο δυναμικό τους απροετοίμαστους παίκτες έστω και μεγάλα ονόματα.

Μπορώ να απαριθμήσω στις ομάδες που ήμουν δεκάδες ονόματα παικτών που ήρθαν με μεγάλα συμβόλαια και δεν πρόσφεραν τίποτα γιατί ήταν απροετοίμαστοι. Αλλά και το γεγονός ότι δεν έκλεισαν σε ομάδες πριν την προετοιμασία δείχνει τυχοδιωκτικό χαρακτήρα ή αδιάφορο παίκτη.

Οι καλοί παίκτες αποκτώνται ή υπογράφουν συμβόλαιο πριν την έναρξη της προετοιμασίας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Πάους αναμένεται στο Καρπενήσι να βγάλει συμπεράσματα για την αξία του έμψυχου δυναμικού και των νεοαποκτηθέντων ενώ για κάποιους παίκτες υπάρχει σοβαρή περίπτωση να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες ώστε να πάρουν παιχνίδια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass