ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 6ου FAETHON OLYMPUS MARATHON

Ο Ολυμπος σε πρώτο πλάνο...

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 15:52

Ο Ολυμπος και οι ομορφιές του βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο μετά την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε ο 6ος FAETHON OLYMPUS MARATHON– ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα για την περιοχή της Θεσσαλίας και όχι μόνο. Συγκέντρωσε και φέτος το ενδιαφέρον αθλητών και αθλητριών όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες.

Στους τρεις αγώνες της διοργάνωσης συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές που ήρθαν για τη διοργάνωση από Αμερική, Αυστραλία, Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία, κ.τ.λ.

Μετά από σκληρή μάχη, νικητές στον FAETHON OLYMPUS MARATHON (44 χιλιόμετρα) στους άνδρες αναδείχθηκε ο Σιαμήτρας Κώστας (5:52:00), δεύτερος τερμάτισε ο Ελευθερίου Δημήτρης (5:57:00) και τρίτος ο Μάτρας Σλάβεκ (με 6:01:00).

Καταπληκτική εμφάνιση και για την Cekoska Katarzyna, η οποία τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες με ρεκόρ διαδρομής, δεύτερη η Κολυφά Μερσίνη και τρίτη η Χουρίδου Ιωάννα.

Νικήτρια ομάδα ήταν η BALIOTIS NATURE TRAIL

Στον 3ο αγώνας 13 χιλιομέτρων Faethon Trail που έγινε προχθές στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης του Μαραθωνίου του Ολύμπου τα αποτελέσματα ήταν :

Άνδρες:

1ος Φουσιάδης Νικόλαος (1.10. 45”)

2ος Παπαθανασίου Ελευθέριος

3ος Μαλαμίδης Αθανάσιος

Γυναίκες :

1η Μπουρουζίκα Ελένη (1.30) (Συλλόγου DR CLUB)

2η Ζάχου Ιουλία

3η Λαμπαδιάρη Αθανασία

*Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Γεώργιος Κατσαντώνης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass