ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Με ρόστερ 25 παικτών στον Απόλλωνα

*Θα γίνουν συνολικά 12 μεταγραφές μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας *Σήμερα το πρωί συνάντηση του προέδρου Μαντζανά με τους συνεργάτες του

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 22:35

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Απόλλωνα Λάρισας που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στη Φιλιππούπολη και στην ομάδα εντείνονται οι προσπάθειες προκειμένου να ενισχυθεί, στον βαθμό που χρειάζεται.

Πέρυσι στη Γ΄ Εθνική ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δούλεψε με ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και αυτή τη συνταγή της επιτυχίας ο προπονητής των «κυανόλευκων» μάλλον δεν την αλλάζει.

Πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο πως ο ίδιος αριθμός παικτών θα είναι και τη νέα χρονιά στη Football Leayue, κατηγορία στην οποία θα αγωνισθεί ο Απόλλωνας.

Αν αναλογισθούμε πως από το περσινό δυναμικό έχουν παραμείνει 13 παίκτες(Κολοβός Ιωάννης, Συράκος Νικόλαος, Σαχινίδης Βασίλης, Σάββας Αθανάσιος, Ιορδανίδης Νικόλαος, Καρακατσάνης Πλάτωνας, Σουλίδης Άκης, Φιρινίδης Ιωάννης, Διβανές Πέτρος, Ιβανίδης Δαβίδ, Καμπέρης Κωνσταντίνος, Ανδρέου Ευάγγελος και Σκούπρας Κωνσταντίνος), αναμένεται λοιπόν πως θα γίνουν 12 νέες προσθήκες.

Ανάμεσα σε αυτούς απαραίτητα θα είναι δύο πιτσιρικάδες υποχρεωτικά για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως επίσης και δύο τερματοφύλακες καθώς έμεινε μόνο ο Γιάννης Φιρινίδης και αποχώρησαν οι Άγγελος Σταυράκης, Τάσος Κουρδής.

Για τις μεταγραφές γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν μέχρι την πρώτη συγκέντρωση και αν δεν καταστεί αυτό εφικτό, θα συμπληρωθεί το ρόστερ μάλλον κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Σήμερα για μεταγραφικά και για άλλα ζητήματα της ομάδας θα έχει συνάντηση ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς με συνεργάτες του.

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Μετά το «κτίσιμο» της πρώτης ομάδας, η διοίκηση θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή λειτουργία και της ομάδας νέων, για την οποία υπάρχει ακόμη χρόνος για το πώς θα δομηθεί.

Πολλοί παίκτες μικρής ηλικίας θέλουν να ενταχθούν στο ρόστερ, αλλά πριν γίνει οτιδήποτε η διοίκηση θα αποφασίσει ποιος θα είναι τελικά ο προπονητής της.

Λεπτομέρειες για τη λειτουργία της ομάδας νέων, μάλλον θα γίνουν γνωστές μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 24 του μηνός.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Σήμερα εν τω μεταξύ Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 21:00 στα νέα γραφεία τους στη Φιλιππούπολη, καλούνται να βρίσκονται οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα στην πρώτη ουσιαστικά συγκέντρωση, ενόψει της νέας περιόδου.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη διότι θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, που θα είναι πάντα δίπλα στην πρώτη ομάδα σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass