ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δημ. Μακρής στον Γ.Σ. Τιτάνες

*«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Παλαμά» δήλωσε στην «Ε»

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2017 22:07

Σε γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν θα αγωνισθεί ο 35χρονος Λαρισαίος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Μακρής, ο οποίος επέστρεψε από τον Γ.Σ. Φαρσάλων, στους Τιτάνες Παλαμά.


Σε μια ομάδα στην οποία ήταν και πριν, από την περίοδο 2011-2014, όπου έπαιξε με τους Τιτάνες αρχικά στην Α’ ΕΣΚΑΘ και μετά δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική, κατηγορία που άφησε την ομάδα του Παλαμά όταν ανέβηκε.
Οι δυο τους «χώρισαν» τότε σε πολύ καλό κλίμα και φέτος ο Μακρής αποδέχθηκε πρόταση του προέδρου Βάιου Μπακαβέλου.
Ο Μακρής ύψους 2,05 που έχει ρίζες καρδιτσιώτικες καθώς ο πατέρας του Γιώργος πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κατάγεται από την Ιτέα Καρδίτσας, σε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην πρώην ομάδα μου τον Γ.Σ. Φαρσάλων και στον κόσμο της.
Από κει και πέρα, ήρθα σε μια ομάδα που είμαι συναισθηματικά δεμένος από το παρελθόν και ευχαριστώ τους Παλαμιώτες για την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό μου.
Ο Παλαμάς είναι μια πόλη ποδοσφαιρική με τον ιστορικό Ατρόμητο, αλλά οι Τιτάνες είναι αυτοί που τον εκπροσωπούν επάξια στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ.
Τη νέα σεζόν θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολα τα πράγματα στη Β’ Εθνική κατηγορία, όμως θεωρώ πως οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής, έχουν το «γνώθι σαυτόν», το πού δηλαδή είναι το ανώτερο σκαλοπάτι για την ομάδα.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν για μια άνετη παραμονή κρατώντας χαμηλούς τόνους και προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές στον κόσμο.
Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε διότι οι Τιτάνες έμαθαν πως οι μεγάλες προσδοκίες δημιουργούνται όταν υφίστανται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις, κυρίως όταν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.
Γι’ αυτό κρατούν μικρό καλάθι και στο τέλος θα γίνει ταμείο».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass