ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Απόβαση με θαλάσσια ταξί

• Προπόνηση στο γήπεδο του Θεσπρωτού • Ποια τα σχέδια Φυντάνη

Δημοσίευση: 04 Νοε 2017 22:23

Με θαλάσσια ταξί θα κάνει απόβαση η ομάδα της ΑΕΛ στην Κέρκυρα για το αυριανό παιχνίδι με τη φερώνυμη ομάδα αφού λόγω της απεργίας των ναυτεργατών (48 ώρες, με έναρξη σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 06:00 έως τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 06:00 με προοπτική κλιμάκωσης) δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει φέρυ μποτ για τη μετάβαση στο «νησί των Φαιάκων».

Η ομάδα της ΑΕΛ αναγκάστηκε να αλλάξει το δρομολόγιο που θα έκανε, ενώ υπάρχει πρόσθετη ταλαιπωρία αφού οι παίκτες θα μεταβούν στην πόλη της Κέρκυρας μέσω Λευκίμμης και θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν οδικώς επιπλέον μια ώρα.
Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί στις 10.45 με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να συμπεριλαμβάνει σε αυτήν είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που είναι οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Μασούρας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Λαγός, Φατιόν, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν, Περόνε, Ναζλίδης, Κόντορ, Καρατάσιος, Κούσσας, Γουάλας, Κρητικός, Γιαννιτσάνης. Εκτός έμεινε ο Μπάμπιτς λόγω προβλήματος γαστρεντερίτιδας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γεύμα στα Γιάννενα και στη συνέχεια προπόνηση στην Ηγουμενίτσα στο γήπεδο του Θεσπρωτού, όπου εκεί θα δείξει και τα τελευταία σχέδια για την αρχική ενδεκάδα ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης.
Μέχρι τώρα δεδομένες είναι οι απουσίες των τραυματιών Γιοβάνοβιτς και Ρέντζα ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φατιόν επίσης λόγω τραυματισμού,. Ο Περόνε έχει επίσης πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σχετικά με τα ενδεκάδα που θα παρατάξει έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ότι δύο παίκτες διεκδικούν θέση σε σχέση με αυτή που παρέταξε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική. Αυτοί είναι ο Γκόλιας και ο Λαγός και για τον τελευταίο οι πιθανότητες να ξεκινήσει είναι αυξημένες λόγω του προβλήματος του Φατιόν.
Πιθανή ενδεκάδα λοιπόν θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα δεξιά ο Μασούρας, σέντερ μπακ οι Φάρκας και Ζίζιτς με διεκδικητή τον Γκόλια και αριστερά ο Γουάλας.
Στη μεσαία γραμμή ο Λαγός αμυντικό χαφ(δύσκολα θα αγωνισθεί ο Φατιόν) και πιο μπροστά οι: Ντέλετιτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο και στην επίθεση ο Ναζλίδης.
Ο τεχνικός της ομάδας τόσο κατά τη διάρκεια του προχθεσινού δείπνου της ομάδας όσο και χθες έλεγε στους παίκτες ότι πρέπει να παίξουν με την ίδια συνταγή που κέρδισαν στα Χανιά τον Πλατανιά. Στόχος βέβαια αυτή τη φορά θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά αν έρθει και η νίκη θα είναι ακόμα καλύτερα για τη Λαρισινή ομάδα που θα είναι η τρίτη διαδοχική.
Στο μεταξύ σήμερα το βράδυ οι παίκτες θα δούνε σε βίντεο την αναμέτρηση μεταξύ της Κέρκυρας και της Ξάνθης ενώ αύριο τον αγώνα Κέρκυρας-Παναιτωλικού. Στον πρώτο αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν χάσει εντός έδρας ενώ στον δεύτερο κέρδισαν.
Αυτό που διαπιστώνουν όλοι είναι η βελτίωση του κλίματος στην ομάδα, σταμάτησαν οι γκρίνιες και πλέον τα καλά αποτελέσματα έχουν πολλά οφέλη με κυριότερο τη βαθμολογική άνοδο της ομάδας που έχει απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και βάσει προγράμματος μπορεί να φθάσει στο τέλος του πρώτου γύρου μέχρι και στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Την ερχόμενη Δευτέρα το πρωτάθλημα της Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, θα έχει διανύσει το ένα τρίτο της... ζωής του και το μόνο βέβαιο, είναι πως παρακολουθούμε την πιο ενδιαφέρουσα διοργάνωση των τελευταίων ετών. Αρκεί να αναλογισθεί κανείς, πως ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, στις πρώτες τρεις θέσεις της βαθμολογίας, θα βρίσκονται ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι 4ος και ο Παναθηναϊκός 7ος! Ένα επιπλέον στοιχείο που προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στο εφετινό πρωτάθλημα, είναι το γεγονός πως -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει αποσπασθεί βαθμολογικά, ούτε όσον αφορά στη διεκδίκηση του τίτλου και των «ευρωπαϊκών εισιτηρίων», αλλά ούτε και αναφορικά με τον υποβιβασμό.
Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, η μοναδική ομάδα από τις 16 συμμετέχουσες, που δεν έχει γνωρίσει την ήττα, φιλοξενεί τον -επίσης εντυπωσιακό- Πανιώνιο. Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι, δείχνουν να ευχαριστιούνται τους αγώνες, έχουν θέσει ως στόχο την πρώτη 5αδα και χωρίς αμφιβολία απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα. Κάπως έτσι θα αντιμετωπίσουν και την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» που αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ...ευρωπαϊκή έξοδο. Στοιχεία που καθιστούν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Σε «γκέλα» των Περιστεριωτών, ευελπιστούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που συγκρούονται στο ΟΑΚΑ με έπαθλο ακόμη και την κορυφή. Μανόλο Χιμένεθ και Ρασβάν Λουτσέσκου, αναμένεται να παίξουν κάθε χαρτί που διαθέτουν προκειμένου να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδο.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός με «οδηγό» την καλή εμφάνιση και το 0-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, υποδέχεται τον Πλατανιά και έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι «αιωνίων» και την αισθητή βελτίωση στον ψυχολογικό τομέα, φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον ουραγό Αστέρα, με στόχο να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός-Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός-Λαμία.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Παναιτωλικός-Ξάνθη
17:15 Ατρόμητος-Πανιώνιος
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Ολυμπιακός-Πλατανιάς
17:15 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Κέρκυρα-ΑΕΛ
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
• ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Λεβαδειακός-Λαμία

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ατρόμητος    11-3    19
2. ΠΑΟΚ    12-3    18
3. ΑΕΚ    12-6    17
4. Ολυμπιακός    14-11    14
5. Πανιώνιος    13-9    14
6. Λεβαδειακός    7-5    14
7. Παναθηναϊκός     8-6    13
8. ΠΑΣ Γιάννινα    9-8    13
9. Λαμία    7-11    11
10. Ξάνθη    6-7    10
11. Κέρκυρα    5-9    9
12. ΑΕΛ    7-16    9
13. Παναιτωλικός    9-9    9
14. Απόλλων Σμύρνης    5-8    7
15. Πλατανιάς    4-13    6
16. Αστέρας Τρίπολης    6-11     6
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass