ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης προ των πυλών

• Την αναβολή της ένστασης αναμένεται να ζητήσουν οι «κυανόλευκοι» μετά την ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών που επεβλήθη στον Αχαρναϊκό • Ανοίγει σήμερα στην Καλαμαριά η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με το παιχνίδι Απόλλων Πόντου-Σπάρτη

Δημοσίευση: 04 Νοε 2017 22:02

Το θέμα του αντικαταστάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Οι τελευταίες ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νίκο Θεοδοσιάδη με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων. Μάλιστα χθες το βράδυ αναμενόταν η απάντησή του στην πρόταση της λαρισινής ΠΑΕ. Προς αυτήν την κατεύθυνση συνηγορεί και το γεγονός ότι χθες ο Νίκος Θεοδοσιάδης υπέβαλε την παραίτησή του από τον Πιερικό και βρίσκεται προς αναζήτηση νέας ομάδας. Μάλιστα η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πάντως τίποτε ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ πιθανόν και σήμερα.
Από κει και πέρα και μετά την αφαίρεση των 27 βαθμών από τον Αχαρναϊκό, ποινή που επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές της ομάδας προς ποδοσφαιριστές και η οποία φαίνεται να είναι οριστική, ο Απόλλωνας Λάρισας αναμένεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της ένστασης που κατέθεσε για να κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα της πρεμιέρας με την ομάδα του Μενιδίου. Ο λόγος που θα ζητηθεί αναβολή είναι για να υπάρξουν πιο τεκμηριωμένα στοιχεία και να αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδηθεί η υπόθεση.

 

300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 9ου Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
Συνάντηση με τη διεύθυνση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας είχε χθες εκ μέρους της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, το στέλεχος του τμήματος Επικοινωνίας, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, Χρήστος Τσούμαρης, προκειμένου να ξεκινήσουν προεργασίες για την οργανωμένη επίσκεψη εκεί αντιπροσωπείας και του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, στο πλαίσιο δράσης με τη συμμετοχή μαθητών, που θα αναφέρεται στην αντιμετώπιση κάθε είδους φαινομένου βίας στα γήπεδα.
Με την ευκαιρία, η ΠΑΕ Απόλλων παρέδωσε στον υποδιευθυντή κ. Κων/νο Ντιντή, 300 προσκλήσεις του αυριανού αγώνα με τη Βέροια, για τα παιδιά 4ης, 5ης και 6ης τάξης, καθότι γίνεται λόγος για ένα από τα πολυπληθέστερα Δημοτικά Σχολείο της χώρας, με δύναμη μεγαλύτερη των 580 μαθητών, το οποίο μάλιστα τυγχάνει να εδρεύει στη συνοικία της Φιλιππούπολης, όπου βρίσκεται και η ιστορική έδρα του συλλόγου.
Τέλος αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Επισημαίνεται ότι την Κυριακή (σ.σ. αύριο) στις 3 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, ο Απόλλων Λάρισας δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του σε επίπεδο Football League και θα ‘ναι χαρά και τιμή για παράγοντες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, η παρουσία στις κερκίδες όλων των φιλάθλων της Λάρισας, το ποδόσφαιρο της οποίας φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν επάξια σε όλα τα επίπεδα».

 

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ανοίγει σήμερα στο γήπεδο Καλαμαριάς με την αναμέτρηση Απόλλων Πόντου–Σπάρτη που θα ξεκινήσει στις 15:00.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
• ΣΗΜΕΡΑ (15.00)
Απόλλων Πόντου–Σπάρτη (ΕΡΤ3)
• ΑΥΡΙΟ (15.00)
Εργοτέλης–ΑΟΧ Κισσαμικός
ΑΕ Καραϊσκάκης–Αχαρναϊκός
Καλλιθέα–Παναχαϊκή
Απόλλων Λάρισας–Βέροια
Τρίκαλα–Αρης (ΕΡΤ3)
Αιγινιακός–Δόξα Δράμας
Παναιγιάλειος–Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας–ΟΦΗ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αρης    5-0    3
 . Δόξα Δράμας    2-0    3
 . Παναχαϊκή    2-0    3
 . ΟΦΗ    2-1    3
 . ΑΟΧ Κισσαμικός    1-0    3
 . Απόλλων Πόντου    1-0    3
 . Αχαρναϊκός    1-0    3
8. Σπάρτη    1-1    1
 . Παναιγιάλειος    1-1    1
 . Εργοτέλης    0-0    1
 . Καλλιθέα    0-0    1
12. Πανσερραϊκός    1-2    0
 . ΑΕ Καραϊσκάκης    0-1    0
 . Απόλλων Λάρ.    0-1    0
 . Βέροια    0-1    0
 . Αναγέννηση Κ.    0-2    0
 . Τρίκαλα    0-2    0
 . Αιγινιακός    0-5    0

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass