ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (1-1)

Θετική η εικόνα της ΑΕΛ Κ20

• Μίλτος Ζιάκας: «Κάνουμε βήματα προόδου»

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 15:30

Με τον βαθμό επέστρεψε από την Κέρκυρα η ομάδα Κ20 της ΑΕΛ, η οποία σε εξ αναβολής παιχνίδι του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Οι «βυσσινί» είχαν μια θετική εικόνα, έχασαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν με λίγη τύχη, να είχαν πάρει ακόμη και τη νίκη.
Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 55' με το Νικολούδη και ισοφάρισε ο Νούσιος για την ΑΕΛ στο 81' , με σουτ μέσα από την περιοχή.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Κώστας Χριστοφοράκης):
Θανασούλας, Βλάχος, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Αποστολίδης, Κέντρος, Τσάνης(36’ Μπάρδος), Ντα Σίλβα, Νικολούδης, Μίσκου, Σπάχιου (70' Λάμπογλου,75' Τρεπεκλής)
ΑΕΛ (Ζιάκας Μίλτος) Σακοράφας, Πλατάνας, Κυρμιτζής,Βαφειάδης,Καλούσης,Δερμιτζάκης,
Καραθάνος,Νούσιος,Μακρής,(78’λ.τΜασούρας),Γαλεάδης(62' Γκαλγκανόλπουλος), Μορφάκης (72' Καραλής)
*Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Κ20 Μίλτος Ζιάκας, τόνισε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο ως συνέχεια της θετικότητας που βγάζουμε σαν ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τώρα σε ό,τι έχει σχέση με την εξέλιξη του παιχνιδιού, εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο και σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ, κόντρα όμως στη ροή του παιχνιδιού και σε μια αδράνεια της άμυνάς μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια του παιχνιδιού αντιδράσαμε, φθάσαμε στην ισοφάριση και είχαμε ευκαιρίες να κατακτήσουμε τη νίκη. Το σημαντικότερο όμως για εμάς πέρα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι τα βήματα προόδου του συνόλου της ομάδας και ιδιαίτερα παιδιών γεννημένα του 2000-01, όπου ο χρόνος είναι μαζί τους μέσα από τη δουλειά και την καλή συνεργασία που υπάρχει με το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας να αποτελέσουν το αύριο της ΑΕΛ».
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εν τω μεταξύ, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου πιθανότατα στους Γόννους, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass