Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ

Οδηγεί τον Α.Ο. Σελλάνων σε επιτυχίες

•«Εχουμε πολύ και ανηφορικό δρόμο για τη σωτηρία» δήλωσε ο Λαρισαίος τεχνικός

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 22:31

Ανέλαβε σε δύσκολη συγκυρία τον Α.Ο. Σελλάνων που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και σιγά-σιγά τον οδηγεί σε επιτυχίες.

Ο λόγος γίνεται για τον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα, ο οποίος δούλεψε και στο παρελθόν με επιτυχία στον καρδιτσιώτικο σύλλογο που στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη του κόσμου από το Προάστιο και στους ποδοσφαιριστές, που παίζουν για τη φανέλα της ομάδας.
Την περασμένη Κυριακή ο Α.Ο. Σελλάνων πέτυχε με ανατροπή μεγάλη νίκη στο Καρπενήσι, κερδίζοντας το Βελούχι με 2-1 και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.
Για το παιχνίδι αυτό ο Λαρισαίος τεχνικός (σ.σ. γεννημένος στη Μαρμαρίνη) αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου, που είναι πολύ επικίνδυνος όταν κινείται επιθετικά. ‘Έδωσα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και ό,τι είπαμε στο ημίχρονο, το εφάρμοσαν με ακρίβεια στην επανάληψη.
Το έχω πει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα, πως με αυτά τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει ένα άριστο κλίμα, θα παλέψουμε όλοι μαζί για τη σωτηρία της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολος και ανηφορικός ο δρόμος, διότι όλες σχεδόν οι ομάδες παρουσιάζονται ισοδύναμες και το στοίχημα είναι πόσοι θα…αντέξουν μέχρι τον τερματισμό».
-Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα ή απογοητεύθηκε από το άσχημο ξεκίνημα;
«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν πως ο κόσμος του Α.Ο. Σελλάνων πονάει την ομάδα και το δείχνει έμπρακτα, σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Τη στηρίζει και σε άσχημες συγκυρίες, στεναχωριέται όταν χάνει και γενικά είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους αξίζει κάποιος να κάνει πολλές θυσίες και να τους μιλάει πάντα με αλήθειες όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Μας ακολούθησαν και στο Καρπενήσι, αυτό εμένα με συγκίνησε και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης, για να τους δικαιώσω».
-Δύο συνεχόμενες νίκες, θα τριτώσει το… καλό με τον γείτονα Διγενή Νεοχωρίου;
«Καταρχάς είμαστε πολύ προσγειωμένοι και κρατάμε χαμηλούς τόνους. Άλλωστε είμαστε ακόμη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και συνεχής. Όλες τις ομάδες τις αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και αν κάποια τον υποτιμήσουμε, θα το πληρώσουμε.
Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι».
-Στον ίδιο όμιλο μια ιστορική ομάδα από τον νομό Λάρισας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Είναι και εκείνος σε δύσκολη θέση. Πιστεύεις ότι θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής;
«Ο Αχιλλέας είναι μια ομάδα που έχει πολύ βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία και δυναμική του είναι ο κόσμος. Ως Λαρισαίος και ως προπονητής που μπορεί να πέρασα για μικρό χρονικό διάστημα από το σωματείο, εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει. Δεν θα ήμουν ειλικρινείς αν έλεγα πως είναι εύκολα τα πράγματα με βάση τα σημερινά δεδομένα. Είναι λοιπόν πάρα πολύ δύσκολα, όμως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος και ο καθένας γνωρίζει στο δικό του σπίτι, τον τρόπο πώς μπορεί να επιβιώσει. Ο πρόεδρος Χρήστος Τσαπραΐλης τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και ο προπονητής Τάκης Παραφέστας που σέβομαι πάρα πολύ, με τους παίκτες και τη βοήθεια των φιλάθλων, θα δώσουν τη σκληρή μάχη. Μακάρι στο τέλος να παραμείνουμε εμείς και ο Αχιλλέας. Θα είναι διπλή χαρά για εμένα».
*Να σημειώσουμε πως ο Α.Ο.Σελλάνων προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας, κερδίζοντας χθες τον Αστέρα με 1-0.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass