ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ:

Συνεχίζουμε με ήθος και αξιοπρέπεια

* «Μεγαλύτερος αντίπαλος για εμάς ο κακός αγωνιστικός χώρος» *Ζαχαρόπουλος: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο βάσει ευκαιριών»

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2018 22:14

Εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις είχαμε στο… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο στάδιο των Φαρσάλων, μεταξύ των δύο προπονητών.

Ο τεχνικός του Αχιλλέα Τάκης Παραφέστας ανέδειξε ένα σημαντικό πρόβλημα καθώς ανέφερε πως ο κακός αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου των Φαρσάλων είναι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος αντίπαλος.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Οπούντιου Μαρτίνου ανέφερε πως με βάση τις ευκαιρίες, η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ (Αχιλλέας Φ.): «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και ευημερία, να είναι μια καλή χρονιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή του Μαρτίνου κ. Μάκη Ζαχαρόπουλο για τα καλά του λόγια στις δηλώσεις του, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ μας και φυσικά αυτό το λέει η ιστορία που έχει γράψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής.

Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, για την αγωνιστικότητα και το πάθος που δείξανε και την αξιοπρέπεια που έχουνε, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να δούνε την ομάδα τους να ανεβαίνει βαθμολογικά.

Μια προσπάθεια που εμάς σαν γηπεδούχους βρίσκει τον μεγαλύτερο αντίπαλο, που είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Είναι ο δεύτερος αντίπαλος, νομίζω πως υπερβάλλουμε εαυτό, δεν ξέρω στη συνέχεια πως θα πορευθούμε και πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, αλλά είναι σοβαρό πρόβλημα σε βάρος της ομάδας μας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την καλή παρουσία, γιατί παρότι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, είχαν και εκείνοι ευκαιρίες, τα δοκάρια και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αντεπίθεση. Αν ήταν δε και πιο τυχερή, ίσως θα μπορούσαν να πετύχουν και κάποιο τέρμα.

Εμείς παίξαμε με φουλ επίθεση, είχαμε ευκαιρίες και ρισκάραμε, αλλά όταν παίζεις με πολλούς παίκτες επιθετικά, κινδυνεύεις να δεχθείς γκολ στην αντεπίθεση.

Συνεχίζουμε, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθούνε. Κάνουν υπερπροσπάθεια, με ήθος και αξιοπρέπεια».

ΜΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Οπούντιος Μαρτίνου): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και ειδικά σε όλους τους ανθρώπους για να μπορέσουνε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που μαστίζουνε την ελληνική κοινωνία.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια κι εμείς και τα Φάρσαλα στον δεύτερο γύρο να ανέβουμε βαθμολογικά.

Θεωρώ πως παρόλο που ήρθαμε με πολλές ελλείψεις, όπως ελλείψεις είχε και ο Αχιλλέας, ήμασταν αρκετά καλοί και βάσει ευκαιριών δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Αν αναλογισθούμε πως είχαμε τρία δοκάρια και δυο χαμένα τετ-α-τετ, αλλά και εμείς βγάλαμε την μπάλα δυο φορές πάνω από την γραμμή του τέρματος.

Σε γενικές γραμμές ήτανε ένα δίκαιο αποτέλεσμα από ένα δυνατό ματς, αν και τις δυο ομάδες δεν τις βολεύει η ισοπαλία.

Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου Τάκη ό,τι καλύτερο, τον εκτιμώ απεριόριστα γιατί είμαστε ποδοσφαιριστές της ίδιας γενιάς και στο δικό μας το σινάφι επικρατεί ένας αλληλοσεβασμός. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε και να συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass