ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Κρίμα για τον Απόλλωνα

• Mείωσε με δυνατό σουτ ο Τσιλούλης στο 84’ ο οποίος και αποβλήθηκε στην ίδια φάση • Στο 87’ θα μπορούσε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Καμπέρη

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2018 22:16

Πάλεψε χθες στην Πάτρα ο Απόλλων Λάρισας, έκανε αξιόλογη εμφάνιση, αλλά γνώρισε τελικά την ήττα από τη φιλόδοξη Παναχαϊκή με 2-1.

Αποτέλεσμα που αδικεί τη λαρισινή ομάδα η οποία άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στον αγώνα, ο Απόλλων Λάρισας του Νίκου Θεοδοσιάδη με πίεση… ψηλά, δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στο πρώτο 20λεπτο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ με σημαντικότερη ευκαιρία το σουτ του Μαυριά από πλεονεκτική θέση, στο 16'.

Όμως στο 29' ο Ελευθεριάδης με το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν, έδωσε λύση στους Πατρινούς, πετυχαίνοντας το 1-0.

Το παιχνίδι στη συνέχεια «άνοιξε» με δύο σημαντικές φάσεις από πλευράς γηπεδούχων (35' Μωραΐτης , 37' Αποστολόπουλος) και ένα σουτ από πλεονεκτική θέση από τον Σουλίδη για τους «κυανόλευκους» (39').

Ωστόσο η Παναχαϊκή πιο ουσιαστική, πέτυχε ένα δεύτερο γκολ στο 42' με τον Μωραΐτη και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Με το 2-0 οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, έκαναν ξεκάθαρα διαχείριση τού υπέρ τους αποτελέσματος.

Ο Απόλλων Λάρισας από την πλευρά του απείλησε στο 63' στο τετ -α- τετ του Σωτήρη Τσιλούλη και ενώ όλα έδειχναν να οδεύουν προς ένα τελικό 2-0, το γκολ του ίδιου παίκτη στο 84' έκανε το παιχνίδι... άνω κάτω.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο με σημαντικές εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά αυτή του Καμπέρη στο 87' να στιγματίζει το παιχνίδι καθώς λίγο έλειψε να γίνει το 2-2.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Ψαρρής (Ζακύνθου).

Σκόρερ: 29' Ελευθεριάδης, 42' Μωραΐτης, 84' Τσιλούλης.

Αποβολή: 84' Τσιλούλης (δεύτερη κίτρινη).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος (23' Μουστακόπουλος), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο (62' Φουρλάνος), Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης (76' Μασούρας), Αποστολόπουλος, Μωραϊτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (88' Γ. Ανδρέου), Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Χατζής, Καρακατσάνης, Τσιλούλης, Σουλίδης (70' Καμπέρης), Μαυριάς.

Ν.ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης επισήμανε ότι η ομάδα του δικαιούταν να πάρει βαθμό ή βαθμούς, τόνισε ότι η ήττα (2-1) από την Παναχαϊκή τους αδικεί και είναι μαγική εικόνα το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατερινιώτη προπονητή του Απόλλωνα: «Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ποια ομάδα θα είχαμε απέναντί μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Νομίζω προβληματίσαμε την Παναχαϊκή αν και με πολλά αγωνιστικά θέματα που έχουμε και είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Έπρεπε να έχουμε πάρει είτε βαθμούς, είτε βαθμό.

Η Παναχαϊκή θα χτυπήσει άνοδο, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε κάποιες κινήσεις. Ό,τι δεν πήραμε σήμερα θα μας το δώσει η τύχη, σε ένα άλλο παιχνίδι. Η Παναχαϊκή έχει ιστορία, κόσμο και η θέση της είναι για Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω να βρούμε λύσεις και στη συνέχεια του πρωταθλήματος να είμαστε όπως πρέπει. Καλή συνέχεια και στον Σωκράτη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass