Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ

Ενας Λαρισαίος στον Α.Ο. Σελλάνων

• Μπουρνάκας: «Εχει πολύ καλά στοιχεία»

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 17:52

Ο Λαρισαίος τεχνικός Γιάννης Μπουρνάκας που είναι προπονητής στην καρδιτσιώτικη ομάδα, τον Α.Ο. Σελλάνων, από την ημέρα που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια γι’αυτόν, πήρε μαζί του και τον ταλαντούχο Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπαλαμπάνο.


Στους «Κυανόλευκους» ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πήγε λοιπόν στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά υπήρξε καθυστέρηση στις διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του και πλέον, το εμπόδιο αυτό ξεπεράστηκε, αποτελώντας ουσιαστικά εσωτερική μεταγραφή.
Πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε το δελτίο του και ο Μπαλαμπάνος χρησιμοποιήθηκε στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ, του ΑΟ Σελλάνων με αντίπαλο την ΑΕ Λεονταρίου.
Ο Γιάννης Μπουρνάκας έριξε στη μάχη τον αριστεροπόδαρο νεαρό μεσοεπιθετικό από την αρχή της αναμέτρησης και εκείνος έδειξε να έχει ρυθμό και να εγκλιματίζεται γρήγορα στις απαιτήσεις και στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του Προαστίου.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και γρήγορη κίνηση στο γήπεδο, ο οποίος σε αυτό το ματς ανέλαβε δημιουργικό ρόλο και ήταν από τους πλέον δραστήριους παίχτες.
«Έχει πολύ καλά στοιχεία, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και πιστεύω πως από αυτόν εξαρτάται να δείξει τα πλούσια προσόντα του», επισήμανε ο τεχνικός ηγέτης του Α.Ο. Σελλάνων.
Σημειώνεται πως ο Μπαλαμπάνος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Λουξεμβούργο με τη φανέλα της Χαμ Μπενφίκα. Ξεκίνησε δε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΕΛ, στην οποία αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων και τη σεζόν 2015-16 μετακόμισε στη Ζάκυνθο και τη Football League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass