ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ

Χωρίς Περόνε η ΑΕΛ στην Τρίπολη

¶• ...Και Ηλία Φυντάνη στον πάγκο που για θέμα ωρών η τιμωρία του λήγει τελικά τη Δευτέρα! • Κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο Γκανέζο μέσο Ντέρικ Μενσά • Λύθηκε η συνεργασία με τον Μπάμπιτς που σύμφωνα με την ΠΑΕ ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 22:03

Μετά τους τιμωρημένους Ντέλετιτς, Καρατάσιο και Φατιόν που είχε δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από τις κάρτες που συμπλήρωσε, στην ΑΕΛ προστέθηκε μια ακόμη σημαντική απουσία, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη(17:15).


Συγκεκριμένα, ο Περόνε που αγωνίσθηκε για 69’ στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, ταλαιπωρείται από λουμπάγκο, δεν προπονήθηκε τις δυο τελευταίες ημέρες και τέθηκε τελικά νοκ άουτ.
Έτσι ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης αναζητεί λύσεις και στην αρχική ενδεκάδα θα αγωνισθεί ένας από τους νεοαποκτηθέντες, ο Μιλοσάβλιεβιτς ή ο Μλαντένοβιτς, ενώ στη δεκαοκτάδα θα είναι και ο Δερμιτζάκης από την ομάδα της Κ-20.
Σήμερα η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί για την Τρίπολη, θα γευματίσει κοντά στη Λαμία, στις 4 το απόγευμα θα προπονηθεί στην Κόρινθο και ακολούθως θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

 

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ
Εν τω μεταξύ κι ενώ όλοι γνώριζαν πως η τιμωρία του τεχνικού της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη έληγε σήμερα και ο προπονητής θα επέστρεφε αύριο κανονικά στον πάγκο στην Τρίπολη, χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό πως για θέμα ωρών και γιατί προφανώς μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο, τελικά η τιμωρία λήγει τη Δευτέρα!
Τόσο ο ίδιος όσο και γενικά η ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένοι από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη και για την άδικη συνέχιση της τιμωρίας.

 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΣΑ
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά και στην πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής.
Πρόκειται για τον 22χρονο Γκανέζο αμυντικό χαφ Ντέρικ Μενσά που αγωνίζεται για την Aluminij Kidricevο της Σλοβενίας (Α’ κατηγορία) με την οποία και αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια από τον Φεβρουάριο 2017 που τον απέκτησε η ομάδα του.
Το καλοκαίρι του 2013 η Ατλέτικο Μαδρίτης τον απέκτησε δαπανώντας το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ με τον 18χρονο – τότε – Αφρικανό, να θεωρείται ως ένας εξελίξιμος παίκτης.
Στους «ροχινμπλάνκος» δεν κατάφερε να κάνει συμμετοχή σε επίπεδο Α’ ομάδας, αγωνίστηκε επίσης σε Club Africain Tunis (Τυνησία), στην Tema (Γκάνα), στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την FK Haugesund (Νορβηγία), την Banik Ostrava (Τσεχία) και την Karvina (Τσεχία).
Είναι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται ως κόφτης, έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γκάνας ωστόσο δεν μπόρεσε σε καμία από τις προαναφερόμενες ομάδες να έχει μεγάλη διάρκεια παραμονής.
Εάν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί τελικά, θα είναι η τέταρτη προσθήκη μετά τους Μλαντένοβιτς, Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς.

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΙΝΙΣΑ ΜΠΑΜΠΙΤΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σίνισα Μπάμπιτς, τον οποίο κατηγόρησε για αδιαφορία, χαρακτηρίζοντάς τον ως την πιο αποτυχημένη μεταγραφική επιλογή της παρούσας διοίκησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά τη λύση των συμβολαίων των Navarro, Kontor, Γιαννιτσάνη, Κούσα και τον δανεισμό του Κρητικού, παικτών που κατά την τεχνική ηγεσία και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ αδυνατούσαν να προσφέρουν στο επίπεδο που η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμούσε, λύθηκε και το συμβόλαιο ενός παίκτη, ο οποίος δεν προσέφερε το παραμικρό στην ΑΕΛ και ο οποίος στην κυριολεξία κορόιδευε σε προπονήσεις και αγώνες, του Sinisa Babic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με περγαμηνές από την παρουσία του στην ιστορική Βοϊβοντίνα και ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή από τότε που η τωρινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει τις τύχες της ιστορικής μας ομάδος στα χέρια της».

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΟΣ
Χειρουργήθηκε με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γεώργιο Μπασδέκη ο ποδοσφαιριστής της Δημήτρης Καπός, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίζεται ως δανεικός στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ όλοι του εύχονται ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑI Η «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου στην Super League. Έχοντας ξεπεράσει το πρώτο μισό της διοργάνωσης, τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, καθώς τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί.
Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Λαμία και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως και η ΑΕΚ, που φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι ανάλογο, ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από την Κέρκυρα, αλλά και για τον Ατρόμητο που υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό, θα επιχειρήσει να συνεχίσει νικηφόρα την εκπληκτική πορεία του στην διοργάνωση.
Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό που διάγει τη δυσκολότερη περίοδο της Ιστορίας του, δοκιμάζεται στη Βοιωτία με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Πανιώνιος είναι το λογικό φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Τέλος, ισχυρό φαβορί είναι η Ξάνθη που υποδέχεται τον Πλατανιά.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Ξάνθη-Πλατανιάς
17:15 Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος
19:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ
17:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
• ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    34-16    35
2. ΑΕΚ    26-9    34
3. ΠΑΟΚ    29-7    34
4. Ατρόμητος    23-8    33
5. Πανιώνιος    22-17    25
6. Αστέρας Τρίπολης    19-12    23
7. Ξάνθη    14-14    21
8. ΑΕΛ    14-23    20
9. Παναθηναϊκός    13-15    19
10. Λεβαδειακός    10-18    18
11. ΠΑΣ Γιάννινα    16-17    18
12. Λαμία    12-19    16
13. Παναιτωλικός    18-24    15
14. Απόλλων Σμύρνης    12-22    12
15. Κέρκυρα    11-27    11
16. Πλατανιάς    7-32    6
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Η Κ-17
Για το οικείο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 14:30 στο δημοτικό γήπεδο της Χάλκης, την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Ζήσης Ζιάγκας ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνισθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα για να φτάσουν στην επιτυχία.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Δημήτρη Κοτούμπα, Γρηγόρη Δεδικούση, όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αλέξανδρος Κόκκαλης, από την Ένωση Τρικάλων.
*Αύριο εν τω μεταξύ η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί στις 11:30 το πρωί στο βοηθητικό της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης με τον Αστέρα.
Οι παίκτες του Χαράλαμπου Παναγούλη θα επιδιώξουν να έχουν μια καλή αγωνιστική εικόνα και να το συνδυάσουν αυτό με ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πρώτα παιχνίδια ξεκινούν δύο μέρες μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ για τη Super League. Την Κυριακή (4/2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική της Super League. Δύο μέρες μετά αρχίζουν τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπάρχουν πιθανότητες, δηλαδή, οι δύο ομάδες να κληρωθούν μεταξύ τους και να τεθούν αντιμέτωπες δύο φορές, εντός ολίγων ημερών.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την κλήρωση των «8» και τις ημερομηνίες έχει ως εξής: «Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ομάδες που έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην 4η φάση της διοργάνωσης είναι η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Λαμία, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι αγώνες για τους «8» του Κυπέλλου θα διεξαχθούν κατά τα διαστήματα 23-25/1/2018 (1η αγωνιστική) και 6-8/2/2018 (2η αγωνιστική)».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass