ΔΙΕΘΝΗ ΣΛΟΒΕΝΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Ματέι Πάλτσιτς

• Αναμένεται να βρεθεί σήμερα στη Λάρισα μαζί με τον 23χρονο Γκανέζο Ντέρικ Μενσά

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2018 22:00

Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε χθες η ΑΕΛ καθώς απέκτησε τον Σλοβένο δεξί μπακ Ματέι Πάλτσιτς ηλικίας 25 χρονών(γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1993) διεθνής που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας Μάριμπορ(και πρωτοπόρος στο φετινό πρωτάθλημα) και αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το βράδυ στη Λάρισα.


Μια μεταγραφή έκπληξη για τη λαρισινή ομάδα καθώς πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μια δυνατή ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής εκτός από τη Μάριμπορ- με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας του - αγωνίσθηκε και στην Κόπερ.
Τη φετινή περίοδο ο παίκτης αγωνίσθηκε σε επτά παιχνίδια εκ των οποίων σε έξι βασικός ενώ την περασμένη χρονιά έπαιξε σε 17 παιχνίδια ως βασικός.
Έχει διεθνή εμπειρία έχοντας τη φετινή μόνο χρονιά συμμετοχή σε τέσσερα παιχνίδια με τη Μάριμπορ στα προκριματικά του Champions League (όλα βασικός). Συνολικά έχει παίξει σε δώδεκα διεθνείς αναμετρήσεις.
Στην Κόπερ(την ομάδα της γενέτειράς του) έκανε 95 συμμετοχές από το 2011 έως το 2015 πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα ενώ μετράει πάνω από τριάντα συμμετοχές στις μικρές ομάδες της εθνικής Σλοβενίας. Η μεταγραφή του από την Κόπερ στη Μάριμπορ κόστισε 500.000 ευρώ! σύμφωνα με το transfermarkt.
Εκτός του Πλάτσιτς η ΑΕΛ απέκτησε και τον 23χρονο Γκανέζο(γεννήθηκε στις 28 Μαίου 1995) αμυντικό χαφ Ντέρικ Μενσά που αγωνίζεται για την Aluminij Kidricevο της Σλοβενίας (Α’ κατηγορία) με την οποία και αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια από τον Φεβρουάριο 2017 που τον απέκτησε η ομάδα του(φέτος έπαιξε 11 παιχνίδια ενώ την περσινή χρονιά 9).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass