ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ

Αντί 1-3 έγινε 3-1...

• Φάνηκαν οι απουσίες... • Τέσσερις κίτρινες ο Κριζμάν

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2018 21:55

Ο Ηλίας Φυντάνης στην Τρίπολη εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων και μας είπε:

«Στον αγώνα αυτό έπρεπε να κερδίσουμε με 1-3 και όχι να χάσουμε με 3-1. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πληρώσαμε τα λάθη στην αμυντική μας λειτουργία.
Φάνηκαν οι απουσίες του Φατιόν και του Ντέλετιτς που επιστρέφουν το Σάββατο με την ΑΕΚ αλλά δεν θα έχουμε τον Αγκάνοβιτς. Είμαι ευχαριστημένος πολύ από τον Μιλοσάβλιεβιτς.
Νομίζω ότι οι μεταγραφές που κάναμε ήταν πολύ καλές και θα βοηθήσουν την ομάδα να πάρει βαθμούς».
Ένας παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν ο Σάντι Κριζμάν, που έφτασε τις τέσσερις και θα απουσιάσει μάλλον στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Γκόλιας στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 19η αγωνιστική. Ο Νίκολα Ζίζιτς που επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, για την 20ή αγωνιστική. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Αντνάν Αγκάνοβιτς στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, για την 18η αγωνιστική. Τέλος ο Φερνάντο Γουάλας που επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 19η αγωνιστική.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ την σεζόν 2017-2018
Φατιόν 8, Περόνε, Λαγός, Αγκάνοβιτς (θα εκτίσει με ΑΕΚ), Γουάλας (θα εκτίσει με Ατρόμητο), Γκόλιας (θα εκτίσει με Ατρόμητο), Ζίζιτς (θα εκτίσει με Πανιώνιο), Κριζμάν (θα εκτίσει μάλλον με ΠΑΟΚ)4, Ρέντζας, Φάρκας, Ντέλετιτς 3, Ναζλίδης 2, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Κούσας, Μασούρας, Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Αναστασόπουλος, Ανδρεόπουλος 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass