ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Πληρώσαμε την επιθετική μας δυστοκία

• Δημήτρης Σπανός: «Ημασταν κακοί για ένα ημίχρονο»

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2018 21:30

Παρά την ήττα, ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης έδωσε συγχαρητήρια εκτός από τον Άρη και στους παίκτες του, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως αν συνεχίσουν έτσι, θα έχει καλύτερη εικόνα η ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η ομάδα του ήταν κακή για ένα ημίχρονο, είναι σημαντικό το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και πως στη συνέχεια θα παρουσιασθεί καλύτερη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

 

Νίκος Θεοδοσιάδης (Απόλλων Λάρισας):

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, αλλά πιο πολλά στους δικούς μας παίκτες. Απέναντι σε μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα, ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Πατούσαμε καλύτερα από τον Άρη, δεν κινδυνέψαμε και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, δεχθήκαμε το γκολ στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο εμείς υπήρξαμε, αλλά πληρώσαμε την επιθετική μας δυστοκία. Είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες, που ήταν το κλειδί για το ματς. Δεχθήκαμε κι ένα δεύτερο γκολ και τελείωσαν όλα.
Είμαστε μία ομάδα νεοφώτιστη και με άλλους στόχους. Η εικόνα της ομάδας μου, μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία και τα παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ, αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε να ξεχάσουμε αυτό το ματς, γιατί έχουμε μία σειρά αγώνων, με τους πρωτοπόρους, εύχομαι κάποια στιγμή, έστω και από αυτά τα ματς να κερδίσουμε κάτι. Εγώ σήμερα δεν είδα μεγάλη διαφορά, έχει όμως ο Άρης παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, γι’ αυτό και πήρε αυτή τη νίκη».
-Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος στο Αλκαζάρ δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Επηρέασε και τις δύο ομάδες αλλά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

 

-Δημήτρης Σπανός (Άρης Θεσσαλονίκης):

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν κακοί για ένα ημίχρονο και παρ’όλα αυτά είχαμε τη συγκέντρωση και την ηρεμία να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό το τρίποντο και πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, όπως και ένα φόβο που βγάζουμε ορισμένες φορές.
Στο α’μέρος ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες στην αρχή και βάλαμε ένα γκολ σε μία στιγμή που δεν έδειχνε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Δώσαμε χώρο στο β’μέρος στον αντίπαλο που δεν έπρεπε να γίνει και δεν θα ξαναγίνει. Η νίκη είναι νίκη σε μία δύσκολη έδρα, χωρίς βέβαια πολύ κόσμο, αλλά μία καλή ομάδα, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Στο επόμενο ματς, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Δεν πρέπει να ισορροπούμε σε ένα σκοινί. Σήμερα αδικήσαμε τον εαυτό μας και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε αυτές οι φάσεις που έκανε ο Απόλλωνας στο μέλλον».
-Για το πρόβλημα που θεωρεί ότι υπάρχει: «Λέγαμε ότι η ομάδα δεν μπαίνει δυνατά. Τελικά το έκανε στην πορεία. Βλέπω μία ομάδα που είναι λίγο φοβισμένη. Ίσως αυτό να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε; Δεν νομίζω όμως. Είναι έμπειρα τα παιδιά. Σήμερα... φοβηθήκαμε να παίξουμε, κάναμε συνεχόμενα λάθη, ίσως και το γήπεδο να έφταιγε. Αλλά δεν θα χάσουμε την άνοδο, γιατί είναι κακό ένα γήπεδο».
-Για το αν είναι η πίεση που κουβαλάει η ομάδα: «Οι παίκτες, όπως και ο προπονητής, πρέπει να είναι μαθημένοι στην πίεση. Ίσως να είναι συγκυριακό. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 95’. Σήμερα έγιναν σοβαρά λάθη. Δεχθήκαμε απειλές, από οργανωμένες επιθέσεις κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Νίκος Συράκος(Απόλλων Λάρισας):

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά ακόμα περισσότερα στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Δώσαμε το 100% μας. Ξέραμε ποιον είχαμε αντίπαλο και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο. Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες και τα πράγματα μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά. Ήμασταν άτυχοι. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνισθώ. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

-Δημήτρης Διαμαντόπουλος(Άρη):

«Ένα πολύ δύσκολο ματς, σε ένα απαράδεκτο γήπεδο. Ένα πρώτο μέρος για εμάς, πολύ ώριμο, με πάθος, βγήκαμε κερδισμένοι σε όλες τις ευκαιρίες, χωρίς πολλές φάσεις, βάλαμε το γκολ που θέλαμε. Περιμέναμε τον αντίπαλο, χωρίς να καταλάβει κανείς μας γιατί έγινε αυτό. Ευτυχώς για εμάς, βάλαμε κι ένα δεύτερο γκολ και συνεχίζουμε απτόητοι. Θέλουμε ένα καλό σερί για να είμαστε αρκετά μπροστά στο τέλος του πρώτου γύρου».
-Για τη σημερινή μέρα μνήμης για τον Άγγελο Τσιπούρα: «Του αφιερώνουμε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νίκη αυτή. Δύναμη στην οικογένειά του...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass