Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΓΚΑΛΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η παραίτηση έφερε εξελίξεις...

• Η ερασιτεχνική ΑΕΛ με κάθε ένδικο μέσο κόντρα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2018 16:16

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ υπέβαλε με επιστολή του ο Αντώνης Τσαγκάλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως αναφέρει, για την κατ’ εξακολούθηση αήθη συμπεριφορά εις βάρος του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.

Παράλληλα ο Αντώνης Τσαγκάλης ανακοίνωσε και τις ενέργειες που θα κάνει από δω και πέρα ώστε να προστατεύσει το όνομά του αλλά και τη στήριξή του στην ερασιτεχνική ΑΕΛ.
Στη χθεσινή όμως συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ όπου ο αντιπρόεδρός του κ. Αντώνιος Τσαγκάλης έκανε γνωστή την επιστολή παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου, το ΔΣ ομόφωνα δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Τσαγκάλη, και θα ενημερώσει τα μέλη του ότι θα στηρίξει τον αντιπρόεδρο και θα κινηθεί σύσσωμο με κάθε ένδικο μέσο που διαθέτει εναντίον του μεγαλομετόχου για την ψευδή και συκοφαντική επίθεση που διαρκώς πραγματοποιεί εναντίον του ιδίου και άλλων μελών του ΔΣ.
Το ΔΣ θα ανακοινώσει εντός των ερχόμενων ημερών έκτακτη Γενική Συνέλευση για πλήρη ενημέρωση των μελών του.
Αναλυτικά η επιστολή του Αντώνη Τσαγκάλη όπως στάλθηκε και στην «Ε»:
 «Αγαπητοί μου συμπολίτες και συνοπαδοι, αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι με λύπη μου παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατ’ εξακολούθηση αήθη συμπεριφορά εις βάρος μου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.
Ο εν λόγω κύριος για άλλη μια φορά με δηλώσεις του σε φιλόξενο για τον ίδιο και τους ομοίους του τοπικό κανάλι αναφέρθηκε με ασύστολα ψεύδη στο άτομό μου και στα άτομα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, μια και το ψεύδος αποτελεί όπως φαίνεται συνήθη επιλογή, είτε όταν διαλέγεται με τρίτους είτε αποδίδοντας στον εαυτό του ιδιότητες που δεν έχει, όπως βατραχάνθρωπος στον στρατό (ας μας φέρει το δίπλωμα και τη σειρά του γιατί ψάξαμε αλλά δεν το βρήκαμε).
Επειδή ακόμη ως σήμερα ελάχιστοι εκπρόσωποι του Τύπου, εκπρόσωποι της διοίκησης τοπικής και κεντρικής, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες με στήριξαν με δηλώσεις ή με τη συμπεριφορά τους από φόβο για αυτούς, την οικογένειά τους ή την εργασία τους, ξεχνώντας ότι έχω και εγώ τα ίδια, θεωρώ χρέος μου απέναντι σε έναν πατέρα που μέσα από τη θυσία του στη βιοπάλη με μεγάλωσε με ήθος, αξίες και αξιοπρέπεια, αλλά και στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον απειλής και συνεχούς μπάνιου στη λάσπη από ανθρώπους που δεν σέβονται Θεό και ανθρώπους και ζουν διαιωνίζοντας την εγκληματικότητα και τη χυδαιότητα:
1. Να υπερασπίσω νομικά τα δικαιώματά μου ως πολίτης στον υπέρτατο βαθμό.
2.Να απαγορεύσω τη χρήση του ονόματός μου για σκοποβολή με ψεύδη μια και εγώ που κατηγορούμαι για διαλυμένη οικογένεια είμαι ακόμη ευτυχώς παντρεμένος με μια ηρωίδα, εγώ που λοιδορούμαι για χρέη έχω λογαριασμούς ενεργούς σε όλες τις τράπεζες ενώ άλλοι κανέναν, δεν χρωστάω σε ιδιώτες ή το δημόσιο ούτε ευρώ και το γραφείο μου δεν έχει υποθήκες.
3. Να σταθώ δίπλα στην ερασιτεχνική χορηγικά και ιατρικά για όλα τα τμήματα όπως έπραττα για χρόνια.
4.Να ζητήσω από τις αρχές του τόπου να διερευνήσουν αν άτομα με το συγκεκριμένο οικονομικό και ηθικό προφίλ έχουν θέση σε ένα εθνικό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να αλλάξει.
Όπως υποσχέθηκα στην προηγούμενη γενική συνέλευση, θα τυλιχθώ με την παλιά δοξασμένη μου σημαία της ΑΕΛ, που με συνόδευσε στα ταξίδια μου σε όλη την Ελλάδα όταν το ποδόσφαιρο ήταν απόλαυση για τα μάτια και φάρμακο για την ψυχή και κρατώντας τις αναμνήσεις μου με όλους τους φίλους εν ζωή και στην κερκίδα στη θύρα 1 του παραδείσου και θα παρακολουθώ από μακριά την αγαπημένη μου ομάδα περιμένοντας να γίνει πάλι αυτό που αγαπήσαμε από μικροί και το υιοθετήσαμε ως τρόπο ζωής.
Σας ευχαριστώ και εις το επανιδείν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass