ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Επέστρεψε ο Μόρας, ένταση με Λαγό…

• Τι είπε ο Ράτκο Ντόστανιτς μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2018 22:29
Ξανάσμιξαν Κούγιας και Μόρας Ξανάσμιξαν Κούγιας και Μόρας

Εξελίξεις είχαμε κατά τη χθεσινή μέρα στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς από χθες ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του και αυτός είναι ο Βαγγέλης Μόρας που μετά από εισήγηση του προπονητή επέστρεψε στην ομάδα.

Μάλιστα από την ΠΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι, μετά από συνάντηση του Βαγγέλη Μόρα με τον προπονητή μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς, ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τη διοίκηση την επάνοδο του διεθνούς ποδοσφαιριστού στις προπονήσεις της ομάδος. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Ντόστανιτς και από αύριο ο Βαγγέλης Μόρας επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις».
Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα ένταση μεταξύ του παίκτη Τάσου Λαγού και του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια, όταν ο τελευταίος του έκανε παρατηρήσεις γιατί ο παίκτης αντέδρασε στην αλλαγή του.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ, από τον παίκτη θα ζητηθεί να μειώσει το συμβόλαιό του από τριετές σε μονοετές.
Στο μεταξύ ευχάριστο ήταν το κλίμα χθες στα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του πρώτου μεθαυριανού ημιτελικού αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στη Λάρισα καθώς ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προχθεσινή τους νίκη επί του Πλατανιά Χανίων με 1-0, ενώ στάθηκε στην ομοιογένεια που υπήρχε μεταξύ τους και στην επικοινωνία. Τους είπε ότι Ελληνες και ξένοι παίκτες είναι το ίδιο γι’ αυτόν και δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τους.
Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν χθες κάνανε αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 4 μ.μ. ενώ για αύριο στις 11 το πρωί. Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τη ΑΕΚ οι τιμωρημένοι Λαγός, Περόνε ενώ επιστρέφει ο Φατιόν που λόγω τιμωρίας δεν έπαιξε με τον Πλατανιά Χανίων.
ΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς τους Βαρέλα, Κομεσίδη, Κουτσιανικούλη που απέσυραν τις προσφυγές τους.
2.904 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν και δόθηκαν στοιχεία, 11.798 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 1.966. Στον αγώνα, ΑΕΛ-Πλατανιάς, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 2.904 εισιτήρια.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Αναβλήθηκε η προγραμματισθείσα για σήμερα συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια όπως έκανε γνωστό με προσωπική του δήλωση που ανέφερε τα εξής:
«1. Κατόπιν προσωπικής αποφάσεως και λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη Super League εξαιτίας συμπεριφορών οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και λόγω του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης 1/3 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφάσισα να μεταφέρω για το τέλος του πρωταθλήματος τη συνέντευξή μου, η οποία αφορά στο παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας - συνιδιοκτησίας ορισμένων ΠΑΕ της Super League.
2. Κατόπιν εκκλήσεως πολλών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισα να ορίσω για τον ημιτελικό με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμή γενικής εισόδου 10€ για όλες τις θύρες».
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ
Ο 37χρονος ρέφερι, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, από την Ένωση Μακεδονίας, γυμναστής στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA μεθαύριο Πέμπτη (01/03, 19:30) για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-2018, στα εντός έδρας παιχνίδια στο AEL FC ARENA για το πρωτάθλημα της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης (28/08/2017) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/12/2017) που είχαν λήξει ισόπαλα με σκορ 1-1 και στην εκτός έδρας ήττα, για το Κύπελλο Ελλάδας, από τον Παναθηναϊκό (20/09/2017) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σκορ 2-0. Βοηθοί του ο Λάζαρος Δημητριάδης και ο Κυριάκος Μερλενίδης, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Α’ επιπρόσθετος ο Σταύρος Μάνταλος από την Ένωση Καβάλας και Β’ επιπρόσθετος ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά. Τέταρτος θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Ένωση Πιερίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
*Εξάλλου στον άλλο ημιτελικό Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί αύριο στη Νέα Σμύρνη(19:30), ορίσθηκαν οι παρακάτω διαιτητές: Εμμανουήλ Σκουλάς(Θεσσαλίας), Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Ραίνχαρτ Μπουξμπάουμ (Α. Αττικής) Α’ επιπρόσθετος Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), Β’ επιπρόσθετος Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), 4ος Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής) και παρατηρητής ο Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νιας).

Είδε την ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς έκανε χθες τηλεοπτική κατασκοπεία της ΑΕΚ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο Αθηνών όπου διαπίστωσε τα ισχυρά σημεία του μεθαυριανού αντιπάλου αλλά και τα αδύνατα σημεία που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass