ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Βράβευσε Μόρα και αθλήτριές της

*Επίσης τον χρυσό υποστηρικτή, Κέντρο Αποκατάστασης «Animus-Κυανούς Σταυρός»

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 15:14

Τη βασιλόπιτα έκοψε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Cafe-bar «Οξυγόνο», με αρκετούς φίλους της ομάδας να δίνουν το "παρών".

Στη λιτή αυτή εκδήλωση βραβεύτηκαν ο διεθνής Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας για την προσφορά του στον αθλητισμό, όπως και για το ήθος του και το κοινωνικό του έργο. Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Νάκας παρέδωσε το αναμνηστικό στον διεθνή ποδοσφαιριστή, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του στις αθλήτριες της ομάδος αλλά και στον βραβευόμενο για το μέλλον του ποδοσφαιρικό ή μη. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ με τη σειρά του ευχαρίστησε το σωματείο για τη βράβευση αυτή και απευθυνόμενος στις αθλήτριες της ΑΕΛ τόνισε τη μεγάλη σημασία της σκληρής δουλειάς και της επιμονής στον αθλητισμό.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Χρυσός υποστηρικτής της ομάδας, το Κέντρο αποκατάστασης «Animus-Κυανούς Σταυρός» για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα. Το αναμνηστικό παρέλαβε ο κ. Ιωάννης Νταβέλης από την έφορο του τμήματος κ. Αθανασία Τσακνάκη. Ο κ. Νταβέλης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του το σωματείο και ευχήθηκε υγεία σε αθλητές και γονείς.

Τελευταία βράβευση ήταν αυτή των αθλητριών της ΑΕΛ, Παναγιώτα Βλασιάδου και Σοφία Σακελλάρη, για τη συμμετοχή τους στην προκριματική φάση της Εθνικής Κορασίδων για το UEFA U17 Womens Championship 2017. Τα αναμνηστικά παρέδωσε στις δύο νεαρές αθλήτριες ο παλαίμαχος της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης που εκπροσώπησε στην εκδήλωση τον σύλλογο παλαιμάχων ΑΕΛ, ο οποίος στις δηλώσεις του αφού συνεχάρη τις δύο νεαρές αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, ανέφερε το πόσο

εντυπωσιασμένος είναι από το θέαμα που προσφέρει η γυναικεία ομάδα στους αγώνες της όπως και με τις ικανότητες ορισμένων παικτριών.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η κοπή της πίτας με τις αρχηγούς της ΑΕΛ, Δήμητρα Ρήγα, Γιόβαννα Σρετένοβιτς και Φαίδρα Λόγου να παίρνουν τον λόγο και αφού ευχήθηκαν σε όλους υγεία, έδωσαν στον κόσμο την υπόσχεση ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκαλίτσιος, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ο οποίος φέτος δεν είναι τόσο κοντά στην ομάδα όσο θα έπρεπε και όσο της αξίζει.

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί. Στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τη σέντερ φορ της ομάδας Μαρία Σπυροπούλου, η οποία κατέπληξε τους πάντες και με τις φωνητικές της επιδόσεις.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν η εταιρία Open Care, το «Οξυγόνο», το ζαχαροπλαστείο Jelo του γνωστού φιλάθλου της ΑΕΛ κ. Γιάννη Γκλαρογιάννη, όπως και οι φίλοι της ομάδας Νίκος Κούτρας και Μάριος Αμαρλαριώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass