ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ:

Πλήρης απαξίωση των Δημοτικών Γηπέδων

• Εχουν μετατραπεί σε χώρους προαύλισης σκύλων

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 16:20

Για πλήρη απαξίωση των δημοτικών γηπέδων Beach Volley, Βeach Soccer και Πίστας Σκέϊτμπορντ -ΒΜΧ κάνει λόγο σε επιστολή του ο Μιχάλης Τσακίρης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων της παράταξης «Λάρισα Νέα Αρχή».

Αναφέρει πως από χώρους άθλησης, έχουν μετατραπεί σε χώρους προαύλισης σκύλων.
Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει τα εξής: «Η συνήθεια που έγινε λατρεία από την τωρινή Δημοτική αρχή και αφορά στην απαξίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης συνεχίζεται.
Είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο τα Δημοτικά Γήπεδα Beach Volley και Βeach Soccer στην περιοχή της ΔΕΥΑΛ από χώρους άθλησης να έχουν μετατραπεί σε χώρους προαύλισης σκύλων. Το οξύμωρο είναι ότι την ίδια στιγμή, ακριβώς διπλά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, υπάρχει πάρκο για αυτόν τον σκοπό, αλλά φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες σκύλων με την ανοχή πάντα της δημοτικής αρχής, που για άλλη μια φορά κωφεύει, συνεχίζει να επιτρέπει αυτή την ιδιότυπη χρήση. Και για να μην παρεξηγηθώ ουδεμία σχέση έχει αυτή η παρέμβασή μου με τα ίδια τα ζώα τα οποία υπεραγαπώ.
Την ίδια στιγμή ένας άλλος χώρος άθλησης, η πίστα σκέιτμπορντ - ποδηλάτου BMX που βρίσκεται εντός του αισθητικού άλσους, και που αποτελεί πρότυπο για τον ελληνικό χώρο από το 2006 όταν και άνοιξε τις πόρτες της, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο απαξίωσης. Παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις των αθλητών προς τη δημοτική αρχή για επιδιόρθωση του φωτισμού, και συντήρησης του ειδικού εδάφους της πίστας, ουδεμία παρέμβαση έγινε. Μάλιστα η δημοτική αρχή τούς αγνοεί επιδεικτικά αποφασίζοντας να αντικαταστάσει όλο τον φωτισμό στο αισθητικό άλσος αλλά να εξαιρέσει την επιδιόρθωση του φωτισμού της πίστας. Προς ενημέρωση λοιπόν της δημοτικής αρχής, τόσο το άθλημα του σκέιτμπορντ όσο και του ποδηλάτου ΒΜΧ είναι πλέον ολυμπιακά αθλήματα και η μη συντήρηση της πίστας κάθε άλλο παρά προάγει το αθλητικό ιδεώδες σε μια πόλη που έχει παράδοση 25 και πλέον ετών στα συγκεκριμένα αθλήματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass