ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ

Λαρισινή αθλητική λάμψη

*Απόστολος Καλογιάννης: «867.000 ευρώ για σχολικές αθλητικές αυλές» *Κώστας Αγοραστός: «57 εκατ. για αθλητικά έργα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 22:22

Λαρισινή αθλητική λάμψη χθες στο κατάμεστο από κόσμο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο στην εκδήλωση της βράβευσης των καλύτερων συλλόγων και αθλητών από τον Δήμο Λαρισαίων τη χρονιά που πέρασε, όπου ξετυλίχθηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες δίνοντας συντριπτικά όλοι το "παρών" και ένα μήνυμα αθλητικής ενότητας.

Η εκδήλωση που προλόγισε ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος ξεκίνησε με την ομιλία του δημάρχου Αποστόλη Καλογιάννη που παρότρυνε όλους να αθλούνται και παράλληλα μίλησε για τη δια βίου άθληση, ενώ ανέφερε ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα σταθεί αρωγός στη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών όπως ο ηλεκτροφωτισμός των γηπέδων, η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου αλλά και ότι θα δοθούν 867.000 ευρώ για να βελτιωθεί το πρόγραμμα των αθλητικών σχολικών αυλών που ξεκίνησε πέρυσι με επιτυχία. Τα χρήματα θα δοθούν από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέφερε ότι η Περιφέρεια δαπανά για έργα το ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ, αφού θωρείται η πιο αθλητική περιφέρεια της χώρας επαναλαμβάνοντας το γνωστό του σλόγκαν ότι ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης που συντόνιζαν οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Κέλλας και Έλενα Οικονόμου ακολούθησαν οι βραβεύσεις που προκάλεσαν συγκίνηση (ιδιαίτερα οι απονομές της ΕΑΛ για τα 50 χρόνια ζωής) στο ΣΥΒΑΣ (βετεράνους αθλητές στίβου για τις μεγάλες επιτυχίες στην αδελφοποιημένη πόλη της Λάρισας, τη Στάρα Ζαγόρα στο βαλκανικό πρωτάθλημα παλαίμαχων στίβου) στους αθλητές του συλλόγου ΑμεΑ Θεσσαλού που ο αθλητισμός τους δίνει κουράγιο, αλλά και στους Παναγιώτη Ντικούδη (4ος με την εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών στην Ολυμπιάδα, και την Αθηνά Ζέρβα (τη Λαρισαία προπονήτρια μπάσκετ που ήταν ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα γυναικών κωφών) και θεωρεί τον εαυτό της ευλογημένο που είχε αναλάβει αυτή τη θέση και τη συνεργασία με αυτές αθλήτριες.

Οι βραβευθέντες ήταν οι εξής:

* Τιμητικές Βραβεύσεις:

Παναγιώτης Ντικούδης, Αθηνά Ζέρβα

ΣΥ.Β.Α.Σ.

ΕΑΛ για τα 50 χρόνια ιστορίας

Αθλητές και Σύλλογοι

* ΑμεΑ: Φλέγκα Θεοδώρα, Μάλλιος Νικόλαος, Αγγλόπουλος Πυλος.

* Κολύμβηση: Καταραχιά Ευαγγελίνα, Χαλιαμπάλια Γεωργία.

* Ρυθμική Γυμναστική: Τσιονάρα Ειρήνη, Τζιατζιά Ιωάννα, Χαρατσίδη Αννα, Ζάχου Ανδρομάχη, Ευσταθίου Παρασκευή, Μυλωνά Αννα, Καπλάνη Περσεφόνη, Κιούση Μαγδαληνή, Κανιούρα Αγγελική, Μπουτσιώλη Βάια, Μπουτσιώλης Βησσαρίων.

* Τένις: Λάκη Μικαέλα, Δαγκλής Χρηστ., Μισδραχής Λέανδρος, Γραμματικούλης Απόστολος, Πατρωνίδη Ειρήνη.

* Στίβος: Γρηγορίου Απόστολος, Τσαντζαλής Χρήστος, Γρηγορίου Κων/νος, Γαμβρούλας Γεώργιος, Καβακλίκης Γεώργιος, Παρασκευούδης Χρήστος, Καφφές Αλέξανδρος, Αλεξούλη Χάιδω, Παπαμαργαρίτης Βασίλειος, Φιλίππου Παναγιώτης, Μασούρας Αθανάσιος, Μασούρας Απόστολος, Περλέρο Απόστολος, Μάγγος Νικηστρατος, Τσαγγαλιάς Θεόδωρος, Ζιάρα Μαρία, Ντάσιου Νεκταρία, Μιχαλιού Μαρία, Πατσίδου Γεωργία, Μιχαλιός Αποστολ., Κωτούλας Σπυρίδων, Κανελόπουλος Σωτήρης, Δημοβέλης Αναστάσιος, Καραβιδας Στυλιανός, Πρεβίστας Χρήστος, Γκαραβέλας Ηλίας, Σουφλιά Φωτεινή, Χαρβάτης Δημήτριος, Μπουζούκης Γεώργιος.

* Τζούντο: Καμπά Νικολέτα, Καρανίκα Ελένη, Κουτσιώρη Μαρία, Στεργίου Γεώργιος, Βανακάρας Κων/νος, Χονδρονάσιος Νικόλαος.

* Ποδηλασία: Ποδηλατικός Γ.Σ.Λ., Καρατσίβης Παναγιώτης, Λέλας Αντώνιος, Κόκκαλης Δημοσθένης, Μιχάκη Αρετή, Σεκλειζιώτης Ευάγγελος

* Ταεκβοντό Πάλη: Καλτέκη Φαίδρα, Μπακάλη Ηλιάνα, Βακάλη Ελένη, Κυριακόπουλος Γεώργιος, Κρίκης Πέτρος, Αποστολίδης Γεώργιος.

* Σκι: Παλάντζα Ραφαηλία.

* Ποδόσφαιρο: Απόλλων.

* Πόλο: ΝΟΛ.

*Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Παιδής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος, Μιχάλης Αναστασίου, Κοσμάς Γιαννακόπουλος, Χρήστος Τερζούδης και Πέτρος Κρίκκης. Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας Σπύρος Μπαρμπούτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, το μέλος του δ.σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας Βασίλης Μπεκιάρης, ο ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Σάββας Τσοπούρογλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, η διευθύντρια του γραφείου αθλητισμού και πολιτισμού κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΛ Ειρηναίος Καρυώτης, ο πρόεδρος της ΓΕΛ Γιώργος Βαϊόπουλος, ο εκπρόσωπος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ Μπάμπης Ντόσας και άλλοι.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης ήταν η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τη μαγνητική κάρτα στο ΕΑΚ ανάμεσα στο μέλος της επιτροπής αγώνα για ανοιχτά γήπεδα Πέτρο Κρίκκη (τιμήθηκε ως πανελληνιονίκης της πάλης) και του προέδρου του ΕΑΚ Γιώργου Κωσταρόπουλου, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα κάνει χορηγία μια διανυκτέρευση για τους αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας όταν άκουσε ότι για οικονομικούς λόγους ο τρίτος σύλλογος στην Ελλάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για μια διανυκτέρευση σε προσεχείς αγώνες, ενώ από τον Ποδηλατικό τέθηκε και μακροπρόθεσμος στόχος για ένα ποδηλατοδρόμιο στη Θεσσαλία.

Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή αναμνηστικών πλακετών από τον Γιώργο Κωσταρόπουλο εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων στους δύο συντονιστές της εκδήλωσης, Έλενα Οικονόμου και Σωτήρη Κέλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass