Δύσκολη επικράτηση του Οικονόμου

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2018 22:35

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι – ημιτελικό μεταξύ του Οικονόμου Τσαριτσάνης και του Π.Ο. Ελασσόνας αναδείχθηκε ο γηπεδούχος Οικονόμος, αφού επικράτησε του ΠΟΕ με 3-2.

Ο αγώνας που θύμισε παλαιότερες εποχές, από την αρχή έως το τέλος του ήταν γεμάτος και χορταστικός για δεκάδες φιλάθλους (από την επαρχία Ελασσόνας και όχι μόνο), που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου της Τσαριτσάνης, παρά το διαπεραστικό ψύχος.
Δυνατές μονομαχίες, πάθος για τη νίκη, χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και βέβαια πέντε τέρματα που πανηγυρίστηκαν δεόντως από γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα. Και με την αγωνία στο κατακόρυφο έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Το τέλος της αναμέτρησης, που έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, έβρισκε νικητές και ηττημένους να αλληλοσυγχαίροντα.
Φάσεις – γκολ
6’: Από την αριστερή πλευρά, ο Καραλούλης δίνει την μπάλα στον Τόλιο, που από καλή θέση σουτάρει με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.
11’: Επικίνδυνη φάση για τον Οικονόμο, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Πούτα, η κεφαλιά του ψηλού Κουμπούρα φεύγει άουτ.
16’: Οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων, και το σουτ του Τόλιου υποχρεώνει τον Γούπο να αποκρούσει σε κόρνερ.
20’: Επίθεση του Οικονόμου, με το κοντινό σουτ του Ζηρδέλη να αποκρούεται από τους Ελασσονίτες λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή της εστίας και στη συνέχεια η κεφαλιά του Χάμου να εξουδετερώνεται από τον Γούπο.
21’: Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ματούλα, ο Χάμος διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ…μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.
32’: Οι γηπεδούχοι πιέζουν για γκολ. Ο Χάμος δίνει την μπάλα στον Γκαμπέτα που από δεξιά προχωρά και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ΠΟΕ, γράφοντας το 1-0 .
37’: Ο Μιφτάρι δίνει πάσα στον Τόλιο, που σουτάρει, αλλά ο έμπειρος Γούπος μπλοκάρει σωτήρια.
39’: Από καλή θέση, ο Μπούνα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
46’: Με το «καλημέρα» του β’ ημιχρόνου, από τα αριστερά ο Τόλιος σεντράρει και με έξυπνη προβολή ο Ζηρδέλης γράφει το 2-0 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, μέσα σε πανηγυρισμούς.
50’: Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων «πεισμώνει» τους παίκτες του ΠΟΕ. Επικίνδυνη επίθεση με τον Μπούνα, που δίνει την μπάλα στον Ματούλα, που λίγο έξω από την περιοχή σουτάρει δυνατά και με εξαιρετικό καλοζυγισμένο σουτ στέλνει την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Οικονόμου, μειώνοντας σε 2-1 .
67’: Επικίνδυνο σουτ από τον Παπαχρήστο που αποκρούεται από τον Νούσια, με την μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι και να απομακρύνεται στη συνέχεια της φάσης.
70’: Λάθη στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων… «κοστίζουν», αφού με την μπάλα στα πόδια του ο Παπαχρήστος σουτάρει με δύναμη, γράφοντας το 2-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
75’: Νέο σουτ του Παπαχρήστου βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Νούσια.
83’: Πολιορκία στην περιοχή του ΠΟΕ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χάμος σουτάρει με τον Γούπο να αποκρούει και να σώζει προσωρινά την εστία του, αλλά ο καραδοκών Ζηρδέλης με όμορφο σουτ πλασέ γράφει το 3-2, μέσα σε «τρελά» πανηγύρια.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Τσαπράζης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας (68’ Λεβέντης), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης(72’ Δραχαλίβας), Ζηρδέλης (90’+2’ Καραϊσκος), Τόλιος (80’ Παπαγεωργίου), Γκαμπέτας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας (77’ Κυρίτσης Ι.), Σιαφαρίκας, Λαγός, Ποτούσογλου, Συνάπαλος (63’ Κυρίτσης Αθ.), Γελαλής, Παναγιώτου, Παπαχρήστος, Ματούλας, Μπούνα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass