Ε. ΤΣΑΠΑΣ:

«Ποια η επόμενη μέρα στην ομάδα»

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2018 22:19

Για την επόμενη ημέρα, μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά του Γυμναστικού, μίλησε στην «Ε» ο εκπρόσωπος των επενδυτών Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η ομάδα να παίζει στη Λάρισα είπε ότι τίποτε δεν είναι ακόμη σίγουρο.

«Η επόμενη ημέρα είναι ότι έχουν εμφανιστεί κάποιοι άνθρωποι, εκτός Λάρισας, που το επόμενο διάστημα θα μπουν μπροστά, έχουν ακουστεί κάποια ονόματα. Πρώτο μας μέλημα είναι να μαζέψουμε την κατάσταση, η οποία ειλικρινά είναι πολύ δύσκολη, με βασικό στόχο να σωθεί η ομάδα».

-Θα συνεχίσει η ομάδα να παίζει και τη νέα χρονιά στη Λάρισα;

«Όλο αυτό το εγχείρημα θα κριθεί από το πόσο θα το αγκαλιάσει ο κόσμος. Αν είναι να ερχόμαστε εδώ μόνο για να πληρώνουμε και να παίζουμε σ’ ένα άδειο γήπεδο, γιατί να μείνει η ομάδα; Αν ο κόσμος αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και γίνουν κάποια πράγματα ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ο άλλος λέει στο Κερατσίνι, αλλά στο Κερατσίνι δεν έχει γήπεδο. Άρα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα κι εμείς δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για κάτι. Πρέπει να δούμε πόσο θα αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass