ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Εμφαση στο επιθετικό κομμάτι

• Οι παίκτες συνειδητοποιούν την κρισιμότητα του αγώνα με την Κέρκυρα

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2018 22:16

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίσθηκε και χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, για τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, στο AEL FC ARENA(15:00).


Οι «βυσσινί» θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους τονώσει την ψυχολογία τους και θα ανεβάσει την ομάδα σε μια καλύτερη θέση, στη Super League.
Χθες στην πρωινή προπόνηση ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο επιθετικό κομμάτι, στα θέματα τακτικής.
Ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται.
Παράλληλα και στην άμυνα θέλει πιο γρήγορες αντιδράσεις, ώστε να μειώνονται οι κίνδυνοι για να δεχθεί η ομάδα τέρμα και να τροφοδοτούνται πιο γρήγορα οι κεντρώοι και επιθετικοί ποδοσφαιριστές.
Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.
Χθες και ο αρχηγός της ΑΕΛ Θωμάς Ναζλίδης που δεν αγωνίσθηκε στη Λιβαδειά λόγω τραυματισμού, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μοναδική απουσία θα είναι του Αγκάνοβιτς που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό του.
Κατά τα άλλα, οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, στην εστία του αντιπάλου τους.
Για σήμερα και πάλι η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί ενώ ο κ. Ντόστανιτς μετά και το τέλος της αυριανής προπόνησης θα επιλέξει τους περισσότερο έτοιμους και καλύτερα προετοιμασμένους παίκτες για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

 

Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Κέρκυρας Γιάννης Μαντζουράκης, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γεωργίου και Νούνες που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στον Γκόμες.
Ερωτηματικό αποτελεί ο Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος είναι και αμφίβολος για το παιχνίδι στο AEL FC ARENA, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να λένε ότι δεν προλαβαίνει το ματς και θα είναι ετοιμοπόλεμος στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, με τη Λαμία.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΘΑΝΟΣ
Ο 39χρονος (γεννημένος στις 28/03/1979) ρέφερι, Δημήτρης Θάνος, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, από την Ένωση Γρεβενών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 10 Μαρτίου στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2016-2017, στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη 18η αγωνιστική της Super League, που είχε γίνει (28/01/2017) και είχε λήξει με σκορ 1-1 και στην εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 4-1, που είχε διεξαχθεί (05/04/2017) στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Βοηθοί του θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Ένωση Πιερίας και ο Ιωάννης Σίπκας από την Ένωση Πέλλας. Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την Ένωση Θράκης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

 

• ΣΑΒΒΑΤΟ(10/3)
15:00 ΑΕΛ-Κέρκυρα Novasports 3 HD: Θάνος (Γρεβενών), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σίπκας (Πέλλας), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Γιώργος Σταθόπουλος(Αχαΐας).
17:15 Πανιώνιος-Ατρόμητος Novasports 1 HD: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Κουράκης (Ηρακλείου), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.Δημήτρης Μπερσής(Αρκαδίας)
19:30 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης Novasports 2 HD: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.Αναστάσιος Κάκος(Κέρκυρας)

 

• ΚΥΡΙΑΚΗ(11/3)
15:00 Πλατανιάς-Ολυμπιακός Novasports 2 HD: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος Λάμπρου (Ευβοίας), παρ.Ανδρέας Γιακουμής(Αθηνών)
17:15 Ξάνθη-Παναιτωλικός Novasports 2 HD: Κατσικογιάννης, Τάτσης, Πασχάλης (Ηπείρου) 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρ.Εμμανουήλ Ταμπατζάς (Θράκης)
17:15 Λαμία-Λεβαδειακός Novasports 3 HD: Τζήλος (Λάρισας), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Γρεβενης (Χαλκιδικής), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.Βασίλειος Τεροβίτσας(Αιτ/νίας)
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Novasports 1 HD: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ποντίκης (Πρέβεζας), 4ος Στυλιαράς (Αιτ/νίας), παρ.Μιχαήλ Καλαθενός(Δωδεκανήσου)

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ(12/3)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης Novasports 1 HD : Παπαδόπουλος, Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), 4ος Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.Ιωάννης Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass