ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο Γ.Λ. ΦΑΡΟΣ (16:30)

Κομβικής σημασίας παιχνίδι

* Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους» στη μάχη της παραμονής

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2018 15:35

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Κομβικής σημασίας παιχνίδι στα Τρίκαλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα δίνει σήμερα (16:00) ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής. Το Θεσσαλικό ντέρμπι της ημέρας μπορεί να αποδειχθεί αγώνας χωρίς... αύριο για τον ηττημένο, καθώς τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν στη μάχη της παραμονής. Ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους που σήμερα ίσως παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά.


Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αν μη τι άλλο δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στους γηπεδούχους να τον «τραβήξουν» πιο χαμηλά. Στο πρώτο παιχνίδι οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει τον σημερινό τους αντίπαλο με 77-70, έχοντας κορυφαίο τον Σάφτενααρ (25π., 6ρ., 5ασ.).
«Είναι μεγάλο το κέρδος εάν κερδίσουμε. Στην αντίθετη περίπτωση θα υποχωρήσουμε και θα δούμε τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα» σχολίασε ο τεχνικός των «πρασίνων» Θανάσης Σκουρτόπουλος καταδεικνύοντας το πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι.
Στα αρνητικά για τους «πράσινους» το γεγονός ότι τελικά δεν θα αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ. Ο 34χρονος Αμερικανός καθυστέρησε κατά μία ημέρα να έρθει στην Ελλάδα, λόγω της κακοκαιρίας στη Ν. Υόρκη (αφίχθη χθες το βράδυ στη Λάρισα) και ως εκ τούτου δεν στάθηκε δυνατή η έκδοση του δελτίου του. Έτσι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Μπάλογκαν, Μπάντερ, Παπαμακάριο, Μαραγκό, Μουράτο, Διαμαντάκο, Χατζηκυριακίδη, Σάφτενααρ, Βαβάτσικο, Φένερ, Παπαντωνίου και Κίλι.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ
Την αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, για τη 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, γνωστοποίησε χθες ο ΕΣΑΚΕ, καθώς αποδέχθηκε την εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που ζητούσε την αναβολή του ντέρμπι, αφού την ίδια ημέρα (11/3, 19:30) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Τούμπα και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League. Επίσης, οι οπαδοί του «Δικεφάλου του βορρά» έχουν προαναγγείλει για την Κυριακή συλλαλητήριο και πορεία προς το γήπεδο. Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να αποφασίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα
16:30, Τρίκαλα-ΓΛ Φάρος
16:30, Κολοσσός Ρ.-Λαύριο
16:30, Κόροιβος -ΑΕΚ
18:30, Κύμη-Προμηθέας Π,
Αύριο
17:00, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Δευτέρα
16.00, Ρέθυμνο-Ολυμπιακός
Τρίτη
18:00, Παναθηναϊκός-Κύμη (19η αγ.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    34
Ολυμπιακός    30
ΑΕΚ    28
Λαύριο    28
Προμηθέας Π.    27
ΠΑΟΚ    26
Κολοσσός Ρ.    26
Κύμη    25
Ρέθυμνο    24
Κόροιβος    23
Άρης    23
ΓΛ Φάρος    22
Πανιώνιος    21
Τρίκαλα    20

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass