ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ:

«Ηρθαμε εκεί που θέλαμε να είμαστε»

• Κ. Κατσάρας: «Κοιμήθηκε ο Θεός και χάσαμε. Από ένα προσωπικό λάθος»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 22:38

Σχολιάζοντας το ντέρμπι κορυφής, οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Τσακμακίδης και Κώστας Κατσάρας δήλωσαν στην «ΕτΔ» τα εξής:


Ι. Τσακμακίδης (Ηρακλής Λάρισας): «Ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι. Υπήρχε δύναμη, ωστόσο διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και ήρθε πολύς κόσμος για να το παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο ποιοτικά ωστόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα παιδιά έχουν υπέρμετρο πάθος αλλά και πίεση.
Η νίκη μας έφερε εκεί που θέλαμε να είμαστε και έτσι θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Τα παιδιά αυτά έχουν φτάσει σ’ αυτόν τον στόχο, να κυνηγούν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επομένως θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά βάση αυτά τα παιδιά είναι αυτά που ήρθαν στη δύσκολη στιγμή του Ηρακλή τότε που είχε υποβιβασθεί στην Α1, το πάλεψαν έβγαλαν την ομάδα και αυτή τη στιγμή παλεύουν για μία ακόμα άνοδο. Αυτή είναι η ομάδα κατά βάση στην οποία προστέθηκαν παιδιά που θα μας βοηθούσαν και πράγματι μας έχουν βοηθήσει. Θα το παλέψουμε και βλέπουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα παιχνίδια και θα πάει μέχρι το τέλος πιστεύω».Κ. Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): «Νομίζω ότι από το 1ο έως το 95ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι. Κοιμήθηκε ο Θεός και χάσαμε. Από ένα προσωπικό λάθος. Μία φάση είχε ο Ηρακλής σε ολόκληρο το ματς, εμείς κάναμε 12 φάσεις καθαρές, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Νομίζω ότι στη συνέχεια θα πάρουμε αυτό μας αξίζει, γιατί φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ταπεινά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass