ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Γ. Βασιλειάδης: «Είμαστε έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις»

•«Εικόνες στις οποίες παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μάς γυρνούν πολλά χρόνια πίσω»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 15:59

«Η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA» δήλωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τα όσα μελανά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική

της Super League.
Έμμεσα πλην σαφώς ο Γιώργος Βασιλειάδης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος ενώ καταδικάζει την ενέργεια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει οπλοφορώντας στο γήπεδο λέγοντας: «Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μάς γυρνούν πολλά χρόνια πίσω»
Αναλυτικά, η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από τον στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass