ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μετά την 25η Μαρτίου οι εμβόλιμες αγωνιστικές

*Με κλήρωση θα αναδειχθούν οι ημερομηνίες ανά κατηγορία *Διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 22:24

Το θέμα των εμβόλιμων αγωνιστικών σε Α', Α1 και Β' ΕΠΣΛ εξετάζει αυτές τις ημέρες η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Σύμφωνα με τα πλάνα της Επιτροπής οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα ορισθούν μετά τις 25 Μαρτίου.

Στην Α' και την Α1 ΕΠΣΛ το πιθανότερο είναι να ορισθεί μία εμβόλιμη αγωνιστική, όπως επίσης στον 2ο και τον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ. Στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν δύο εμβόλιμες αγωνιστικές. Για την ημερομηνία διεξαγωγής των εμβόλιμων αγωνιστικών θα τηρηθεί η παρακάτω διαδικασία: Η αρμόδια Επιτροπή θα προτείνει δύο ημερομηνίες και θα γίνει κλήρωση.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχουμε φουλ αγωνιστική δράση στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ την επόμενη εβδομάδα, αγώνες θα διεξαχθούν μόνο το Σάββατο 24 Μαρτίου και συγκεκριμένα για την Α' την Α1 και τον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ, ενώ είναι πολύ πιθανό να οριστεί και το εξ αναβολής παιχνίδι του 2ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ ανάμεσα στη Βερδικούσια και τα Δελέρια (14η αγωνιστική).

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Εν τω μεταξύ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του τελικού του κυπέλλου που έχει ορισθεί για τις 27 Μαρτίου στο στάδιο Αλκαζάρ. Στη σύσκεψη μετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδης, ενώ τους δύο φιναλίστ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τσαπραΐλης και ο αντιπρόεδρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Καραναστάσης.

Μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, αποφασίσθηκε όπως ανοίξουν τρεις θύρες, ήτοι οι 2, 3 και 4.

Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό θα δοθεί την παραμονή του αγώνα, δηλαδή τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΛ και θα μετέχουν ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο αρχηγός κάθε ομάδας, καθώς επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Η διοίκηση της ΕΠΣΛ θέλοντας να προβάλει το γεγονός που αποτελεί έναν αγώνα-γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού, αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου, ενώ θα υπάρξουν αφίσες στη Λάρισα, την Τσαριτσάνη και τα Φάρσαλα αλλά και στο στάδιο Αλκαζάρ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η Β' ΦΑΣΗ

ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

Εν τω μεταξύ το προσεχές Σαββατοκύριακο αρχίζει η β' φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί σε ομίλους των δυνατών και αδυνάτων.

Συγκεκριμένα χθες συγκροτήθηκαν τρεις όμιλοι των 6 ομάδων που θα είναι οι δυνατοί και τρεις όμιλοι των 5 ομάδων που θα είναι οι αδύνατοι.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΣΛ

Οι παρατηρητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια της Α' και της Α1 ΕΠΣΛ που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι οι εξής:

Α1 κατηγορία 17/3 (24η αγωνιστική)

Μακρυχώρι –Μελισσοχώρι: Αγγελούλης Μ.

Φιλοκτήτης– Μαυροβούνι: Ράτσικας Γ.

Νεάπολη – Αμπελωνιακός: Κωνσταντίνου Β.

Αμπελόκηποι –Μελία: Αντωνίου Δ.

Γόννοι –Καλοχώρι: Μπιζιώτας Χ.

Κιλελέρ –Αγ. Ανάργυροι: Σκαρλάτος Β.

Αμπελιά – Ελευθεραί: Τσανάκας Ι.

Α' κατηγορία DE-TOX 18/3 (24η αγωνιστική)

Ηρακλής Λάρ. –Συκούριο: Κωστόπουλος Μ.

Δαμασιακός –Βλαχογιάννι: Καλαμπούκας Ν.

Οικονόμος– Λάρισα 2012: Παπαευθυμίου Γ.

Αργυροπούλι – Δωτιέας Αγιάς: Πίπιλας Θ.

Σμόλικας– Φαλανιακός: Βουλγαρούλης Θ.

Δήμητρα Γιάνν. – Τύρναβος 2005: Σιδηρόπουλος Ν.

Αστραπή Ν. Π. – Π.Ο. Ελασσόνας: Ράτσικας Γ.

Βούναινα –Αμυγδαλέα: Κίτσιος Β.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ REGIONS’ CUP

Σήμερα Τετάρτη στις 17:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Βουτυρίτσας» θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση της ομάδας Regions’ Cup με την Κ20 του Απόλλωνα Λάρισας. Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ενωσιακό τεχνικό, Κ. Κυζιρίδη, είναι οι εξής:

Μιγδάνης, Ιωαννίδης Ι., Τσιάλτας Θ. (Δαμασιακός), Εμμανουήλ, Θώμος (Δήμητρα Γιάνν.), Συνάπαλος, Ματούλας, Μπούσιας (Π.Ο.Ε.), Τσακάλι (Δωτιέας Αγιάς), Κλούρας, Αμπατζίδης (Αμυγδαλέα), Μπαντής Γ. (Βλαχογιάννι), Ελευθέρογλου (Αμπελωνιακός), Καπετάνος (Φιλοκτήτης), Ζιόμπουρας (Κιλελέρ), Κουκούτσης (Μελισσοχώρι), Ακριβόπουλος (Μαυροβούνι), Αμαρλαριώτης Θ. (Αγ. Ανάργυροι).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass