ΔΙΝΕΙ Ο ΓΛ ΦΑΡΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 17.00)

Φιλικό σήμερα με Καρδίτσα

*Αναψε το πράσινο φως για τον νεοαποκτηθέντα Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 15:00
Ντεμπούτο στο ματς με τον Άρη θα κάνει ο Αμερικανός γκαρντ, Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ Ντεμπούτο στο ματς με τον Άρη θα κάνει ο Αμερικανός γκαρντ, Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ

Η μεγάλη νίκη στα Τρίκαλα έδωσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο στη μάχη της παραμονής, ωστόσο ακολουθεί ένα εξίσου κρίσιμο (ίσως το κρισιμότερο) παιχνίδι το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο τον Άρη (16:30). Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς όπως υποστηρίζουν στο στρατόπεδο των «πρασίνων» με αυτό το παιχνίδι «καθαρίζει» η υπόθεση παραμονή, αφού είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια η ομάδα να απειληθεί από Άρη, Πανιώνιο και Τρίκαλα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με κάποια μικροπροβλήματα που αφορούσαν στους Παπαμακάριο και Σάφτενααρ χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το ανησυχητικό, καθώς οι δύο παίκτες αναμένεται να μπουν κανονικά σήμερα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Σήμερα ωστόσο ο Βαβάτσικος παρουσιάζεται στο στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του, ωστόσο ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες και ο παίκτης θα είναι το Σάββατο στο παιχνίδι για να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στον Άρη.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά θέματα σχετικά με τη μεταγραφή του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ο οποίος έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη, προσφέροντας μία ακόμα λύση στον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο.

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία, λόγω της κρισιμότητας που παρουσιάζει η αναμέτρηση με τον Άρη, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καρδίτσα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης και θα ξεκινήσεις τις 17:00.

Τέλος σχετικά με τα μεταγραφικά, οι «πράσινοι» βρίσκονται «stand by» σχετικά με την περίπτωση του Λαμπρόπουλου που βρίσκεται στην Αργεντινή. Εάν κάποια προβλήματα που υπάρχουν με την ομάδα του δεν λυθούν και δεν καταστεί δυνατή η απόκτησή του τότε η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει.

Η ουσία είναι ότι η κανονικότητα επιστρέφει στην ομάδα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά, όπου το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στην οικογένεια Μπούμπουρα.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την... υποχρέωση στην Α1 Ανδρών, διεύρυνε σε 19-0 το αήττητο του στο πρωτάθλημα και πλέον απερίσπαστος επικεντρώνεται στην Euroleague και την κομβική «μάχη» που ακολουθεί με την Ουνικάχα στη Μάλαγα (16/3, 22:00). Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα με 87-64 της Κύμης, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 11η ήττα τους.

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 40-30, 60-50, 87-64.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Ντένμον 5 (1), Όγκαστ 22, Καλάθης 9, Αντετοκούνμπο 6, Σίνγκλετον 2, Ρίβερς 7 (2), Γκιστ 4, Βουγιούκας 7, Καλαϊτζάκης 1, Λεκαβίτσιους 10, Γκάμπριελ 7 (1), Μήτογλου 7 (1).

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Τζόουνς 11, ΜακΓκι 8, ΜακΦάντεν 13 (1), Μπάρλος 6, Σμιθ 10 (1), Γερομιχαλός, Τσαγκαράκης 3 (1), Γλυνιαδάκης 2, Μαργέλης 3 (1), Μητσιμπόνας, Κάιζερ 8, Εζόμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (19η αγωνιστική)

Παναθηναϊκός-Κύμη        87-64

Σάββατο, 17 Μαρτίου

Προμηθέας Π.-Τρίκαλα    16:30

ΓΛ Φάρος-Άρης  16:30

Λαύριο-Κόροιβος             16:30

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο  18:30

Κυριακή, 18 Μαρτίου

Πανιώνιος-ΑΕΚ  17:00

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρ.              17:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)

Παναθηναϊκός   38-19αγ.

Ολυμπιακός        32

ΑΕΚ        30

Λαύριο  30

Προμηθέας Π.    29

Κολοσσός Ρ.       27

Κύμη     27-19αγ.

ΠΑΟΚ     26

Ρέθυμνο              25

Κόροιβος             24

ΓΛ Φάρος            24

Άρης      23

Πανιώνιος           22

Τρίκαλα               21

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass