ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Χωρίς προβλήματα ο Απόλλωνας

*Εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Λίταινα και Σουλιώτη

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 22:00

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς προβλήματα, προετοιμάζεται ο Απόλλων Λάρισας για το κυριακάτικο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να συνεχίσουν την καλή αγωνιστική εικόνα που έχουν μέχρι τώρα.

Ασφαλώς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως οι παίκτες είναι αποφασισμένοι έστω και δύσκολα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και η ομάδα θα παραταχθεί κομπλέ την Κυριακή.

Εκδόθηκαν δε και τα δελτία των πρόσφατα νεοαποκτηθέντων Δημήτρη Λίταινα και Δημήτρη Σουλιώτη, με τον δεύτερο να ακολουθεί χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροπροβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 10 το πρωί στη Φιλιππούπολη και αύριο την ίδια ώρα, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Κάτω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα επιδιώξει την Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Βαζάκας μπορεί πλέον να υπολογίζει και τον Δημήτρη Θεοδωράκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του που τον ταλαιπωρούσε από το ματς με τη Δόξα Δράμας.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Παναγιώτης Πλαβούκος για το ματς, ο οποίος, ως γνωστόν, υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Κατά τα άλλα σίγουρη είναι η απουσία του Γιάννη Σταματάκη που συμπλήρωσε κάρτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΚΑΜΑΡΗΣ

Ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (18/3, 15:00) στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Συνεργάτες του θα είναι οι Θεόδωρος Νταλούκας (Τρικάλων) και Γεώργιος Θεοδώρου (Πιερίας), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Άγγελος Ζαραβίνος της ΕΠΣ Αθηνών. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

*Καλλιθέα – ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3) : Μανούχος (Αργολίδας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής), 4ος Γκοβέσης (Αρκαδίας), παρ. Ανδρέας Τριανταφύλλου (Αχαΐας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

*Παναχαϊκή – Άρης (15:00 ΕΡΤ3): Λάμπρου (Εύβοιας),Φίλος (Βοιωτίας), Κορτέσης (Αθηνών), 4ος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), παρ.Νικόλαος Κουλιάς(Κέρκυρας)

*Εργοτέλης – Δόξα Δράμας (15:00) : Ανούσος (Λακωνίας), Κουρέντας (Τρικάλων), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος Κολυτάς (Λασιθίου), παρ.Χαράλαμπος Θοεδωρόπουλος (Αθηνών).

*Καραϊσκάκης– Πανσερραϊκός (15:00: Πουλημάς (Κέρκυρας), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.Νικόλαος Αθανασίου(Θεσπρωτίας)

*Απόλλων Λ. – Αναγέννηση Κ.(15:00)

Γκάμαρης (Αθηνών), Νταλούκας (Τρικάλων), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Ζαραβίνος (Αθηνών), παρ.Δαμιανός Καρακελίδης(Πέλλας)

*Τρίκαλα – Παναιγιάλειος (15:00): Πανυτσίδης (Κοζάνης), Τοροσιάδης, Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ.Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)

*Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός (15:00): Τσέτσιλας, Στεφούλης (Γρεβενών), Πετρίδης (Χίου), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ.Γεώργιος Φωτιάδης(Σερρών)

ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ;

Εν τω μεταξύ, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από τη διοίκηση ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα στη Φιλιππούπολη, στον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο.Τρικάλων την Κυριακή 1 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει και στην εμβόλιμη αγωνιστική τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου, πάλι εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass