Η «Ε» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ

Ποιες οι προσφορές για τον Γιάννη Μασούρα

*Σκέψεις να αγωνιστεί αύριο βασικός τερματοφύλακας ο Σουλούκος

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 22:00

Ο Γιάννης Μασούρας ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος με την ομάδα της ΑΕΛ με μια μεταγραφή σε Ελλάδα ή εξωτερικό και το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μάλλον θα είναι το τελευταίο με τη λαρισινή ομάδα καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή αλλά σε νούμερα που απέχουν από αυτά που ζητούσε.

Τρεις ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταθέσει προσφορά και αυτές είναι ο Ολυμπιακός με ένα εκατομμύριο ευρώ, η Κοπεγχάγη με 900.000 ευρώ και η Μπλάκμπερν 500.000 ευρώ. Οι δυο πρώτες ομάδες δίνουν και δικαίωμα μεταπώλησης στην ΑΕΛ 10% ενώ η Μπλάκμπερν 15%.

Η τελική απόφαση ανήκει στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Το κενό του Μασούρα μάλλον έχει καλυφθεί καθώς υπάρχει δεξί μπακ Έλληνας που υπέγραψε στην ομάδα, ενώ όλα δείχνουν ότι υπάρχουν και προχωρημένες συζητήσεις με τον Λαρισαίο Νίκο Καρανίκα που τελειώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα πάρει θέση ως πρώτο δεξί μπακ.

Από κει και πέρα παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει και ο Κριζμάν που ζήτησε να μείνει ελεύθερος προκειμένου να μην κάνει προσφυγή ζητώντας μάλιστα να πληρωθεί μέχρι τέλη Απριλίου.

Η ΑΕΛ κάνει μια προσπάθεια να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή αλλά όλα δείχνουν διαζύγιο.

Χθες ο Αλέξης Κούγιας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας και τους έκανε γνωστά τα σχέδιά του λέγοντας ότι στόχος είναι να παραμείνουν 18 παίκτες ενώ δήλωσε ότι όποιος δεν είναι ευχαριστημένος στη Λάρισα μπορεί να φύγει και κανένας δεν θα μείνει με το ζόρι.

Μάλιστα σε αποστροφή του λόγου του είπε ότι ήρθε προσύμφωνο με το σέντερ φορ που η ομάδα συζητούσε μαζί του ενώ ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές για τη φετινή πετυχημένη, όπως είπε, πορεία ειδικά στο κύπελλο Ελλάδας που οι «βυσσινί» έφθασαν στους τέσσερις του θεσμού.

Πάντως από τη Δευτέρα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΥΛΟΥΚΟ

Τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος αύριο για την ΑΕΛ με αντίπαλο τη Λαμία και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γκόλια και τους τραυματίες Χούμπτσεφ, Γουάλας, Ξενοδόχοφ, Κριζμάν και Ρέντζα.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του και σύμφωνα με πληροφορίες στη σκέψη του προπονητή είναι η χρησιμοποίηση κάτω από τα δοκάρια του 17χρονου τερματοφύλακα Στέφανου Σουλούκου.

Άγνωστο παραμένει τι θα κάνει σε ορισμένες θέσεις. Στο 3-5-2 για τα σέντερ μπακ έχει τέσσερις παίκτες για τρεις θέσεις (Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς και Μόρα, στα πλάγια θα παίξουν σίγουρα ο Μασούρας (δεξιά) με τον Μλαντένοβιτς(αριστερά), ενώ στη μεσαία γραμμή επίσης τέσσερις παίκτες διεκδικούν τρεις θέσεις (Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο). Στην επίθεση θα παίξουν Ντέλετιτς και Ναζλίδης.

Σήμερα θα γίνει στις 17.00 η τελευταία προπόνηση στο Ael Fc Arena και ακολούθως η αποστολή θα μεταβεί στην Καρδίτσα για να καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑ: ΣΕΖΟΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2017-2018. Ο 37χρονος ρέφερι, Θανάσης Σέζος, από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, που θα γίνει αύριο Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στις 19:00, στο AEL FC ARENA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-2018, στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο Παναιτωλικού, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Supeleague (26/11/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 3-1 και στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά (25/02/2018), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Πιερία και ο Πέτρος Πάτρας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Μάνος Σκουλάς από την Ένωση Θεσσαλίας και, τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Στα αξιοσημείωτα, ο ορισμός του Γιώργου Κομίνη στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό που λίγη ώρα αφότου ορίστηκε, επέστρεψε στα... πιτς. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ο διεθνής διαιτητής αντικαθίσταται λόγω τραυματισμού από τον Πειραιώτη Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κομίνης είχε μείνει εκτός ορισμών από το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ και ουσιαστικά έκρινε τον φετινό πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά)».

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

Αύριο Σάββατο 5 Μαΐου 2018

19:00 ΑΕΛ-Λαμία Novasports 4HD: Σέζος (Κιλκίς), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

19:00 ΠΑΟΚ-Πλατανιάς Novasports 3HD: Καραντώνης (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), παρ.: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

19:00 Ατρόμητος-Κέρκυρα Novasports 5HD: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Ακριβος (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας)

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Novasports 2HD: Τζοβάρας (Φθιώτιδας),Κοντιζάς (Πειραιά), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Μεθαύριο Κυριακή 6 Μαΐου 2018

19:00 Παναθηναϊκός-Ξάνθη Novasports 4HD: Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός Novasports 3HD: Κουμπαράκης (Θράκης), Καραβασίλης (Καβάλας), Χουσκόγλου (Θράκης), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)

19:00 Πανιώνιος-Λεβαδειακός Novasports STORIES : Τσαμούρης (Πειραιά), Μπαλτάς (Αχαΐας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)

19:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης Novasports 5HD: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass