ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕ 1-0

Ηττήθηκε το 6ο ΓΕΛ Λάρισας

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 22:05

Η αγωνία σχετικά με την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων παρατείνεται για την ομάδα του 6ου ΓΕΛ Λάρισας μετά τη χθεσινή ήττα με 1-0 στο γήπεδο Φιλιππούπολης από το 2ο ΓΕΛ Εδεσσας. Ακολουθεί το παιχνίδι του 1ου ΓΕΛ Λειβαδιάς με το 2ο ΓΕΛ Εδεσσας, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το φετινό φάιναλ φορ.

Η χθεσινή αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Περί τους 200 μαθητές του 6ου ΓΕΛ Λάρισας παρακολούθησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ενθαρρύνοντας τους παίκτες του σχολείου τους για τη νίκη. Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά και πίεσε τον αντίπαλό της, χάνοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 8’ με τον Ματθαίου, το δυνατό σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 14’ με τον Πέτκο, αλλά ο τερματοφύλακας Σουλούκος δεν ανησύχησε, ενώ στο 20’ ο Ράχης είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει, ωστόσο το μακρινό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 35λέπτου σημειώθηκε στο 26’ για τους φιλοξενούμενους με τον Πέτκο και πάλι.

Το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε το ίδιο και στην επανάληψη με το 6ο ΓΕΛ Λάρισας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει τον αντίπαλό του.

Στο 52’ η ομάδα της Λάρισας άγγιξε το γκολ όταν ο Τσεκάι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Πράπα, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις είχαν ένα καλό δίλεπτο, στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Στο 59’ ένα μακρινό σουτ του Σίσκου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαδεντζόγλου έκανε μία πολύ καλή ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Σίσκος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 0-1.

Ψυχρολουσία για το 6ο ΓΕΛ Λάρισας, που προσπάθησε με όλες τους τις δυνάμεις, στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κυρίτσης με βοηθούς τους κ. Ατζαμιδάκη και Ζιάγκα.

6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τζιατζιάς): Σουλούκος, Καλαπανίδας, Καραγιάννης, Ηλιούδης, Πράπας, Τόσκας, Ματθαίος, Τσεκάι, Μπουρουτζήκας (67’ Κούρτης), Παπακωνσταντίνου, Ράχης.

2ο ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ (Κλειτσινίκος): Νικόπουλος, Μαδεντζόγλου (70’+1’ Λυπουρλής), Τσιτσιγκας, Κισκινίδης, Στανίσης, Μπρούντσης, Σίσκος, Πέτκος (52’ Μουσολάρι), Καραχατζής, Μάκρου, Σφέτκος.

Του Αρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass