ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αθλητικά έργα προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

• Κ. Αγοραστός: «Δείχνουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό» • Θ. Νασιακόπουλος: «Xρήσιμο για να αθλούνται οι πολίτες, οι ομάδες και οι αθλητές»

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 20:55

Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ προγραμματίζουν Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Κιλελέρ, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση των έργων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να βελτιωθούν τα κλειστά γυμναστήρια Χάλκης και Πλατυκάμπου, τα ανοικτά γήπεδα Μελίας, Μελισσοχωρίου, Νέου Περιβολίου και Ομορφοχωρίου και οι αθλητικοί χώροι στο σχολείο του Κιλελέρ.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο υπογράψαμε την προγραμματική σύμβαση για να ανακατασκευάσουμε αθλητικούς χώρους για τον Δήμο Κιλελέρ, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Πρόκειται για έργα ουσίας, χρήσιμα για τους πολίτες και ιδίως για τους νέους. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, για τη νεολαία και για τους αθλητές, γιατί ο αθλητισμός για εμάς είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια».
Απ’ την πλευρά του ο κ. Θ. Νασιακόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ξεκινά ένα έργο ανακατασκευής έξι γηπέδων στον δήμο μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για τη δημιουργική συνεργασία και το ενδιαφέρον του για τον δήμο μας. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα χρήσιμο για τα χωριά μας, έτσι ώστε να αθλούνται οι πολίτες, οι ομάδες και οι αθλητές. Ο Δήμος αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στις ανακατασκευές και έτσι η Περιφέρεια έβαλε τη χρηματοδότηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass