ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

«Με νέο πρόσωπο η ΑΕΛ του χρόνου»

* Μπ. Τεννές: «Εξαιρετική χρονιά για τη Λαμία

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2018 22:27

Την ικανοποίησή του από το έργο που παρουσίασε και τη συνεργασία του με τους παίκτες το τελευταίο δίμηνο εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική.

Αναλυτικά:

«Τέλειωσε μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Θεωρώ ότι με την πορεία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που είχε, στάθηκε καλά φέτος.

Στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι οι παίκτες σκέφτονταν ήδη τις διακοπές. Δεν υπήρχε φόρτιση, δεν ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό και από τις δύο τις πλευρές. Δεν υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος και της πίεσης. Γι' αυτό και δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλω εγώ να παίζει η ΑΕΛ.

Με την πάροδο του χρόνου δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Βγήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε.

Όμως σε μία φάση στο τέλος του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα τέρμα από τον αντίπαλο. Ευτυχώς που ισοφαρίσαμε και δεν χάσαμε το παιχνίδι.

Τελειώνοντας η φετινή χρονιά, στους δύο μήνες που είμαι με τον Γιάννη Προβίδα στην ομάδα, προσπαθήσαμε να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία όσον αφορά στον σχηματισμό.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα είναι διαφορετική ομάδα του χρόνου, όσον αφορά στην ελκυστικότητα του παιχνιδιού και στον τρόπο που θα αγωνίζεται.

Ένα ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου γι' αυτούς τους δύο μήνες, γι' αυτά που κάναμε μαζί και προσπαθήσαμε. Κλείνοντας εύχομαι πάνω από όλα υγεία».

*Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Μια χρονιά εξαιρετική για τη Λαμία. Κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, με ένα βαθμό στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ. Ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια να καταφέρει η ομάδα αυτό που έκανε φέτος.

Το καλοκαίρι ήμασταν το φαβορί για υποβιβασμό. Φτιάξαμε ομάδα σε 15 μέρες, γιατί οι υποχρεώσεις μας στη Β’ Εθνική καθυστέρησαν να τελειώσουν και καταφέραμε να αφήσουμε πίσω φέτος ομάδες με ιστορία και γνώση της κατηγορίας και σίγουρα διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass